Моята кошница

Corsair Desktop RAM Vengeance RGB PRO 32GB Kit 6000MHz DDR5

Memory kit 32GB (2x 16GB) от серията CORSAIR VENGEANCE® RGB DDR5 с работна честота 6000 MHz и CL36 за невероятна производителност на твоята система и уникален външен вид!
Каталожен номер: 4353374
269.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 47.52 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 3 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Паметите VENGEANCE® RGB DDR5 на CORSAIR са създадени за съвременни компютри от висок клас, демонстрирайки по-високи работни честоти, по-голям капацитет и по-висока производителност от предишния тип памет.

В конкретния случай, паметите CORSAIR VENGEANCE RGB DDR5 32GB (2x16GB) DDR5 6000 (PC5-48000) CL36 1.4V AMD EXPO Memory - Grey съчетават всички предимства на технологията DDR5 с усъвършенствани нископрофилни алуминиеви heatspreaders, високопроизводителна печатна платка, подбрани чипове памет, интегрирана система за стабилизиране/контрол на напрежението за по-лесен, напълно контролиран овърклок и поддръжка на профил AMD EXPO® (и Intel® XMP 3.0).

Също така интегрират независими, addressable RGB LEDs (Dynamic Ten-Zone RGB Lighting), които се намират в една полупрозрачна панорамна лента и ти позволяват да придадеш на компютъра си уникален вид, като използваш безброй комбинации от цветове и ефекти. Можеш да използваш софтуера CORSAIR iCUE, за да персонализираш осветлението и да създадеш свои собствени светлинни профили.

CORSAIR iCUE също позволява проследяването на честотата на паметта в реално време, контрол на напрежението и на профилите AMD EXPO® (и Intel® XMP 3.0).

CORSAIR VENGEANCE RGB DDR5 32GB (2x16GB) DDR5 6000 (PC5-48000) CL36 1.4V AMD EXPO Memory - Grey се състои от 2 модула по 16GB всеки, на 6000 MHz, с timings 36-44-44-96 и operation votlage 1,40 V.

CORSAIR VENGEANCE® DDR5
Тип
DDR5
Паметите са тип DDR5 SDRAM и предлагат по-висока скорост на трансфер от предишния тип DDR4, налични са в по-големи капацитети, като консумират по-малко енергия.
CORSAIR VENGEANCE® DDR5
Вместимост
32GB
С общ обем 32GB (2 x 16GB) те са идеални за gaming на високо ниво и бизнес клас multi-tasking.
CORSAIR VENGEANCE® DDR5
Скорост
6000 MHz
Идват фабрично с работна честота 6000 MHz, предоставяйки необходимия bandwidth, за да се наслаждаваш на висока производителност, независимо от типа работа, като демонстрират висока устойчивост при овърклок.
Crucial DDR5 Desktop Memory
Voltage
1.40 V
С работно напрежение 1.40 V за спестяване на енергия и отлично термично представяне.
CORSAIR VENGEANCE® DDR5
Timings
36-44-44-96
С timings 36-44-44-96, тези памети са идеални за високопроизводителни компютри. Колкото по-малки са числените стойности на timings, толкова по-големи са ползите за производителността на системата.
 
 
Несравнимо изпълнение!
С внимателно подбрани високоскоростни чипове памет, custom-made PCB за гарантирано качество и стабилност на сигнала, вградена система voltage regulation и специално проектирани heatspreaders от алуминий за по-ефективно отвеждане на топлината, тези памети са способни да подобрят производителността на всяка система.
 
 
Поддръжка AMD® EXPO
Благодарение на поддръжката AMD® EXPO, ще се наслаждаваш на възможно най-висока производителност на паметите и успоредно с това на несравнима стабилност, дори при най-взискателните приложения. Разбира се оптималните настройки на системата ти се правят автоматично. Паметите на Corsair са оптимизирани за най-модерните дънни платки, съвместими с памети DDR5.
 
 
С високо… iCUE
Всеки модул разполага с 10 ярки и addressable RGB LEDs, които се намират в една полупрозрачна панорамна лента и ти позволяват да придадеш на компютъра си уникален вид. Синхронизирай осветлението на паметите с останалите продукти в твоята система, които са съвместими с iCUE, и избирай от десетки профили на осветление, за да придадеш личен стил на системата си. В допълнение, със софтуера iCUE имаш информация в реално време за температурите, напреженията и честотите на системата ти. Можеш също така да създаваш и запазваш персонализирани XMP профили чрез iCUE, за да се насладиш на оптимална производителност на приложение или процес.

Характеристики
    • Технология DDR5
    • Памет обем 32 GB
    • Брой Dimm 2 x 16 GB
    • Скорост 6000 MT/s
    • Channel Dual
    • Timings 36-44-96
    • Voltage 1.4 V
    • Heat Spreader Vengeance
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >