Моята кошница

Marshall Acton III BT Speaker Black

Емблематичният дизайн "Marshall" и балансираният звуков характер се комбинират с най-добрата технология Bluetooth®, за да ти осигурят уникално изживяване при слушане!
Каталожен номер: 4148010
579.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Acton III е най-отличителният Bluetooth® високоговорител в новата серия на Marshall. Новата домашна колонка от известната компания е преработена, за да осигури значително по-широка звукова сцена от своя предшественик и аудио изживяване, което изпълва пространството с невероятен звук.

Bluetooth® колонката (разполага и с вход 3.5mm) предоставя силен и изключително чист звук, резултат, който само Marshall може да постигне в такива размери. Новото поколение на Acton разполага с два tweeters под ъгъл от лявата и от дясната страна на woofer (отворът се намира в задната част, bass reflex).

Acton III осигурява невероятен звук (интегрира усилвател 30W Class D за woofer и два усилвателя 15W Class D за tweeters), характерен за високоговорителите на Marshall.

Мощност
60W
Наслади се на стерео звук с изключително качество в целия честотен диапазон благодарение на вградения woofer и двата tweeters (включва усилвател 30W Class D за woofer-а и два усилвателя 15W Class D за tweeters).
Честотен диапазон
45Hz-20kHz
С честотен диапазон 45Hz-20kHz ще се наслаждаваш на звук с високо качество, с дълбок бас и балансирани високи, независимо какъв музикален жанр предпочиташ.
SPL (Sound Pressure Level, Max)
97dB @ 1m
Нивото на звуково налягане е 97 dB. Наслади се на балансиран и ясен саунд при висока сила на звука от всеки източник.
Тип свързване
Bluetooth® 5.2 и 3.5 mm
Свързва се с устройствата чрез Bluetooth® 5.2, като прави кабелите излишни. Обхватът достига 10 метра, а "pairing" се осъществява безпроблемно. Също така разполага с вход 3.5mm.
 
 
Емблематичен дизайн
Емблематичният дизайн "Marshall" е запазена марка на творенията на компанията, което прави всеки неин продукт невероятен. Класическата визия е хармонично съчетана с мощен, богат звук за едно вълнуващо слушане.
 
 
Звук, който изпълва пространството
Високоговорителят предлага по-широка звукова сцена от своя предшественик и е преработен за още по-завладяващо изживяване. Най-новото поколение включва tweeters под ъгъл и подобрени вълноводи, за да предоставя постоянно ясен и мощен звук, където и да стоиш в помещението. Технологията Dynamic Loudness настройва тоналния баланс, като гарантира, че музиката се чува ясно при всякаква сила на звука.
 
 
Перфектният контрол!
Управлението на колонката чрез аналоговите въртящи се контролери, металния суич и бутоните съчетава традиционното познато усещане на аналогов контролер с удобството на бутоните.
 
 
Bluetooth® 5.2
Marshall високоговорителят е готов за Bluetooth® 5.2. Това означава, че е проектиран да се възползва от най-новите технологични функции, когато станат достъпни. OTA (Over-the-Air) актуализациите чрез приложението на Marshall гарантират, че твоят високоговорител ще бъде винаги up-to-date с най-новите функции и възможности.
 
 
Свържи го както искаш
С Bluetooth® 5.2 и вход 3.5mm, свързването на високоговорителя и насладата от добрия звук са като детска игра. Свържи се директно от предпочитаното устройство по начина, по който желаеш.
 
 
С мисъл за околната среда
В сърцето на високоговорителя Marshall са музиката и околната среда. Новото поколение е създадено с мисъл за природата, като се използват вегански материали и 70% рециклирана пластмаса.

Характеристики
    • Обща мощност 60 Watt
    • Честотен диапазон 45 Hz - 20 KHz
    • Интерфейс на свързване С кабел и безжично
    • Свързване Bluetooth
    • Цвят Черен
    • Тегло 2.85 kg
    • Размери 26 x 17 x 15 cm
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >