ОБАДИ СЕ БЕЗПЛАТНО НА 080018200
Моята кошница

Marshall Speaker Bluetooth Stanmore ΙΙ Black

Наслади се на мощен звук 80 Watt, уникален винтидж дизайн и усъвършенствани възможности за свързване!
Каталожен номер: 3067858
729.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Искаш да чуваш и най-фините звукови нюанси с абсолютна точност? Съвършено балансираният звук на Marshall Stanmore II ще ти предостави върхова наслада и високо качество в целия спектър.

С обща мощност 80W, безжично свързване Bluetooth 5.0 ΑptX за върховно аудио изживяване на разстояние до 10 метра, специални контролери, които позволяват да настроиш силата на звука, баса и високите честоти, функция Multi Host, за да свържеш две Bluetooth устройства и да превключваш между тях, входове 3.5mm/RCA и винтидж дизайн, ще отговори на rock характера ти и на модерния интериор в дома ти.

 

Turbo-X
Turbo-X
Мощност
80 Watt

С мощност 80W за впечатляващ бас и силен звук без изкривяване.

Turbo-X
Честотен диапазон
50Hz-20KHz

Кристален звук благодарение на големия честотен диапазон! Наслаждавай се на дълбок бас и балансирани високи, какъвто и музикален стил да слушаш.

Turbo-X
Тип свързване
Βluetooth 5.0 aptX

Технологията Bluetooth 5.0 aptX ще те улесни, тъй като Stanmore II работи безжично, правейки кабелите напълно излишни.

 
 
Мощен звук

Безжичната колонка Stanmore II предоставя мощен и едновременно с това чист звук, дори при максимални нива на силата, благодарение на усъвършенстваните й компоненти - два усилвателя клас D с максимална мощност 15W, които захранват туитърите и един усилвател клас D 50W, който захранва subwoofer-а. Предоставя съвършено балансиран звук, на който можеш да се наслаждаваш във всяка стая, с безжичната технология Bluetooth 5.0 и Qualcomm aptX.

 
 
Aux-in, RCA или Bluetooth?

Безжичното свързване Bluetooth 5.0 aptX ти осигурява върховно аудио изживяване на разстояние до 10 метра. Използвай смартфона, таблета или компютъра си, за да правиш безжичен streaming директно на мобилната колонка Stanmore II, като също така можеш да използваш кабел 3.5mm или RCA, наслаждавайки се на музика от стария си грамофон например.

 
 
Легендарен дизайн

Освен с мощен звук, Stanmore II се отличава и с изтънчения си vintage design, запазена марка на Marshall, със златни детайли и внушителното лого, които ще го превърнат в една от най-елегантните джаджи в стаята ти, привличайки погледите и интереса на твоите приятели.

 

Turbo-X
Bluetooth 5.0 aptX

Stanmore II разполага с технология Bluetooth 5.0 aptX за безжично възпроизвеждане на звук с високо качество, чрез всяко съвместимо устройство и на разстояние до 10m от колонката.

Turbo-X
Marshall Bluetooth App

Освен аналоговите настройки, с приложението Marshall Bluetooth ще можеш да настроиш звука и да контролираш възпроизвеждането, директно от смартфон или таблет.

Turbo-X
Функция Multi-Host

Stanmore II разполага с функция Multi-Host, така че да можеш лесно да свържеш и превключваш между две Bluetooth устройства.

Характеристики
  • Обща мощност 80 Watt
  • Честотен диапазон 50 Hz - 20 KHz
  • Интерфейс на свързване С кабел и безжично
  • Свързване Bluetooth
  • Цвят Черен
  • Тегло 465 gr
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >