Моята кошница
свежо

Marshall Acton III BT Speaker Cream

Емблематичният дизайн "Marshall" и балансираният звуков характер се комбинират с най-добрата технология Bluetooth®, за да ти осигурят уникално изживяване при слушане!
Каталожен номер: 4630106
579.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ЛИХВА С КРЕДИТНА КАРТА

Пример: 0% ГПР, без лихви и такси. Пазаруваш за 1000 лв., плащаш 10 месечни вноски по 100 лв. - общо 1000 лв.

Важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за суми от 299 лв. до разполагаемия кредитен лимит за срок от 10 месеца. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит. Важи за всички стоки в магазините и сайта на Plesio.

Срок: от 06.06 до 23.06.2024 г.
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Acton III е най-отличителният Bluetooth® високоговорител в новата серия на Marshall. Новата домашна колонка от известната компания е преработена, за да осигури значително по-широка звукова сцена от своя предшественик и аудио изживяване, което изпълва пространството с невероятен звук.

Bluetooth® колонката (разполага и с вход 3.5mm) предоставя силен и изключително чист звук, резултат, който само Marshall може да постигне в такива размери. Новото поколение на Acton разполага с два tweeters под ъгъл от лявата и от дясната страна на woofer (отворът се намира в задната част, bass reflex).

Acton III осигурява невероятен звук (интегрира усилвател 30W Class D за woofer и два усилвателя 15W Class D за tweeters), характерен за високоговорителите на Marshall.

Мощност
60W
Наслади се на стерео звук с изключително качество в целия честотен диапазон благодарение на вградения woofer и двата tweeters (включва усилвател 30W Class D за woofer-а и два усилвателя 15W Class D за tweeters).
Честотен диапазон
45Hz-20kHz
С честотен диапазон 45Hz-20kHz ще се наслаждаваш на звук с високо качество, с дълбок бас и балансирани високи, независимо какъв музикален жанр предпочиташ.
SPL (Sound Pressure Level, Max)
97dB @ 1m
Нивото на звуково налягане е 97 dB. Наслади се на балансиран и ясен саунд при висока сила на звука от всеки източник.
Тип свързване
Bluetooth® 5.2 и 3.5 mm
Свързва се с устройствата чрез Bluetooth® 5.2, като прави кабелите излишни. Обхватът достига 10 метра, а "pairing" се осъществява безпроблемно. Също така разполага с вход 3.5mm.
 
 
Емблематичен дизайн
Емблематичният дизайн "Marshall" е запазена марка на творенията на компанията, което прави всеки неин продукт невероятен. Класическата визия е хармонично съчетана с мощен, богат звук за едно вълнуващо слушане.
 
 
Звук, който изпълва пространството
Високоговорителят предлага по-широка звукова сцена от своя предшественик и е преработен за още по-завладяващо изживяване. Най-новото поколение включва tweeters под ъгъл и подобрени вълноводи, за да предоставя постоянно ясен и мощен звук, където и да стоиш в помещението. Технологията Dynamic Loudness настройва тоналния баланс, като гарантира, че музиката се чува ясно при всякаква сила на звука.
 
 
Перфектният контрол!
Управлението на колонката чрез аналоговите въртящи се контролери, металния суич и бутоните съчетава традиционното познато усещане на аналогов контролер с удобството на бутоните.
 
 
Bluetooth® 5.2
Marshall високоговорителят е готов за Bluetooth® 5.2. Това означава, че е проектиран да се възползва от най-новите технологични функции, когато станат достъпни. OTA (Over-the-Air) актуализациите чрез приложението на Marshall гарантират, че твоят високоговорител ще бъде винаги up-to-date с най-новите функции и възможности.
 
 
Свържи го както искаш
С Bluetooth® 5.2 и вход 3.5mm, свързването на високоговорителя и насладата от добрия звук са като детска игра. Свържи се директно от предпочитаното устройство по начина, по който желаеш.
 
 
С мисъл за околната среда
В сърцето на високоговорителя Marshall са музиката и околната среда. Новото поколение е създадено с мисъл за природата, като се използват вегански материали и 70% рециклирана пластмаса.

Характеристики
    • Обща мощност 60 Watt
    • Честотен диапазон 45 Hz - 20 KHz
    • Интерфейс на свързване С кабел и безжично
    • Свързване Bluetooth
    • Цвят Cream
    • Тегло 2.85 kg
    • Размери 26 x 17 x 15 cm
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >