Моята кошница

Samsung Projector Freestyle 2nd Gen SP-LFF3C

Наслаждавай се на филми и любимо съдържание, където и когато пожелаеш със Samsung The Freestyle! С автоматична геометрична и цветова корекция за прожекция върху цветни повърхности!
Каталожен номер: 4350545
1499.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 46.22 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Гледай каквото искаш, където искаш с интелигентния проектор The Freestyle на Samsung!

С резолюция Full HD (1920 x 1080) и яркост до 550 LED Lumen благодарение на LED технологията, контраст 100,000:1 и поддръжка HDR10.

Но The Freestyle не е обикновен проектор! Обърни го и прожектирай върху стени и тавани. Дори не е нужно да се притесняваш дали е под ъгъл и дали стената има цвят. С Freestyle винаги имаш правоъгълна картина, винаги с правилен фокус, но и в права линия. Всичко, което трябва да направиш, е да го насочиш накъдето искаш и да се насладиш на любимия си филм.

Благодарение на компактния си дизайн, се побира буквално в една ръка, за да го носиш навсякъде, където ти е необходим, наслаждавай се на кинематографски 360° звук (5W), като можеш да го свържеш към външна батерия (powerbank)!

Samsung The Freestyle
Samsung The Freestyle
Резолюция
FHD

Презентациите оживяват с резолюция 1920 x 1080 pixels за невероятна детайлност.

 

 

Samsung The Freestyle
Контраст
100.000:1

Големият контраст 100.000:1 осигурява голяма градация на цветовете за по-живи и реалистични изобразявания във видео и gaming!

Samsung The Freestyle
Свързване
MICRO HDMI

Свържи желаното устройство за възпроизвеждане, лаптопа или десктопа си към порта Micro HDMI и се наслади на прожекции с уникална яснота и прецизност на цветовете!

Samsung The Freestyle
Звук
5W

Благодарение на вградения високоговорител 5W, се предоставя страхотно изживяване при гледане.

 
 
Впечатляваща картина, навсякъде!

Открий идеалния зрителен ъгъл. Премести екрана на проектора от стената на тавана с няколко клика. Просто определи идеалния наклон на The Freestyle за теб и си готов.

 
 
Готов за приключение
The Freestyle е малък, умел, лек проектор, който те следва навсякъде, тъй като е лесен за пренасяне. Вземи The Freestyle с теб и се наслади на големия екран, когато пожелаеш, на мястото, на което се намираш. Свържи The Freestyle към външна батерия с кабела USB-C, за мобилна употреба. The Freestyle е съвместим с външни батерии, които имат изход USB-PD и 50W/20V или повече.
 
 
Подравнява се сам

The Freestyle автоматично настройва показването на изкривени изображения на прав, правоъгълен екран. Всичко, което трябва да направиш, е да го включиш. Автоматично фокусира за отчетливо, ясно изображение за секунди и гарантира, че екранът остава нивелиран върху всякаква повърхност.

 
 
Направи си собствено домашно кино с екран до 100"

Превърни всяка стая в кино! The Freestyle може да прожектира картина с размер от 30 до 100 инча, за да си направиш собствено домашно кино. Регулирай екрана, без да местиш проектора. Намали мащаба с 50% и се движи в четирите посоки, докато намериш правилната позиция.

 
 
PurColor ярки цветове

Няма налична бяла стена? The Freestyle настройва дисплея въз основа на цвета на всяка стена и подобрява изживяването при гледане. Потопи се във Full HD резолюция и ярки цветове PurColor, които ще те накарат да се почувстваш като във филма.

 
 
Mobile Mirroring

Стриймвай съдържание директно от смартфона си, чрез приложението SmartThings за Android и iOS, или AirPlay 2 за устройства на Apple. Поддържа Tap View за потребители на смартфони Samsung Galaxy, като позволява mirroring на съвместими модели Samsung TV, така че можеш да преместиш екрана на телевизора си навсякъде в дома.

Samsung The Freestyle
 
360-градусов звук с високоговорител 5W

Мощният вграден високоговорител на The Freestyle предлага богат 360-градусов звук, така че можеш да се насладиш на завладяващо аудио изживяване, независимо от коя страна седиш.

 

 

Samsung The Freestyle
 
Smart TV by Tizen

Smart TV ти предоставя един свят на съдържание със сертифицирани приложения за стрийминг и услуги на Samsung.

Samsung The Freestyle
 
Ambient Mode

Преобрази пространството си в такова, каквото си мечтаеш да бъде. Избери от опциите светлини, призма и сцена или една от твоите собствени снимки - възможностите са безкрайни.

Характеристики
    • Тип Portable
    • Размер на проекцията 30 inches до 100 inches
    • Звук 5 Watt
    • Функция Keystone Да
    • Bluetooth version v5.2
    • Портове 1xHDMI
    • Дистанционно управление Да
    • Тегло 1.4 kg
    • Размери 14 x 13.7 x 24.3 cm
    • Други характеристики AirPlay
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >