Моята кошница

AMD CPU Ryzen 5 5600G (AM4/4,4GHz/19MB)

Каталожен номер: 3764818
289.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 51.06 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 16:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 3 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Когато имаш в ръцете си най-усъвършенстваната архитектура на процесор в света за игри или за създаване на съдържание, възможностите са неограничени.

Независимо дали играеш най-съвременните игри, проектираш небостъргач или обработваш много данни едновременно, имаш нужда от процесор, който може да прави всичко. Имаш нужда от процесор AMD Ryzen™ 5000 G-Series с Radeon™ Graphics, който определя нови стандарти в производителността за геймърите и създателите.

С 6 ядра и 12 threads (благодарение на технологията SMT, Simultaneous Multi-Threading), работна честота 3,9GHz и максимална честота (Max Boost) до 4,4GHz, APU AMD Ryzen™ 5 5600G с вградена видеокарта Radeon™ Graphics (с работна честота 1,9GHz и 7 CUs) е идеален за различен тип работа, както и за gaming с резолюции до 1080p. В опаковката е включена система за охлаждане Wraith Stealth.

AMD Ryzen™ 5 5000 G-Series Desktop Processors with Radeon™ Graphics
AMD Ryzen™ 5 5000 G-Series Desktop Processors with Radeon™ Graphics
Socket
AM4
AMD Ryzen ™ 5000 G-Series са съвместими с дъна, които разполагат със Socket AM4 и се базират на chipsets AMD X570, B550 и A520 (консултирай се със сайта на производителя на дъното за съвместимостта с по-стари chipsets).
AMD Ryzen™ 5 5000 G-Series Desktop Processors with Radeon™ Graphics
Cores
6C/12T
Конкретният модул APU интегрира 6 физически ядра и 12 threads (благодарение на технологията SMT, Simultaneous Multi-Threading) за по-ефективно оползотворяване на ресурсите му и максимално добра производителност при многонишкови приложения и процеси.
AMD Ryzen™ 5 5000 G-Series Desktop Processors with Radeon™ Graphics
Cache
3MB L2/ 16MB L3
Общата L2 Cache е 3MB, а общата L3 Cache памет е 16MB (намалява латентността, като позволява съхранението на повече данни за обработка преди достъпа до основната памет).
AMD Ryzen™ 5 5000 G-Series Desktop Processors with Radeon™ Graphics
Работна честота
3,9GHz (Max Boost 4,4GHz)
Работната честота на процесора е 3,9GHz. Max Boost Clock за single-threaded работни потоци може да достигне 4,4GHz и се активира в зависимост от изискванията.
AMD Ryzen™ 5 5000 G-Series Desktop Processors with Radeon™ Graphics
Вградена видеокарта
Radeon™ Graphics
APU (Accelerated Processing Unit) интегрира видеокарта Radeon™ Graphics за много добро представяне в игрите при резолюции до 1080p. Radeon™ Graphics включват 7 ядра (CUs) на 1,9GHz.
 
 
Най-бързите в играта
Играеш игри или си създател на съдържание? Какъвто и да е случаят, имаш нужда от процесор AMD Ryzen™ 5000 Series или APU тип AMD Ryzen™ 5000 G-Series (с вградена видеокарта Radeon™ Graphics), за да се насладиш на висока производителност. Процесорите от серията AMD Ryzen™ 5000 и APUs тип AMD Ryzen™ 5000 G-Series са перфектното средство, за да изживееш вълнуващи емоции със следващото поколение взискателни игри, като също така доминират в многонишковите задачи, като 3D и video rendering или в software compiling.
 
 
С Radeon™ Graphics
Като единица за ускорена обработка (APU, Accelerated Processing Unit), chip AMD Ryzen 5 5600G включва и графичен процесор Radeon™ Graphics, който от своя страна разполага със 7 ядра (CUs или Compute Units) и тактова честота 1900MHz за много добро представяне в игрите с резолюции до 1080p.
 
 
С последните технологии
Новите APUs с името AMD Ryzen™ 5000 G-Series включват най-съвременните характеристики и възможности, които ще те държат на върха на гейминга. С върхова процесорна мощ, предоставят високи технологии, създадени да ти осигурят най-доброто представяне, когато имаш нужда, включително Radeon™ Graphics, Precision Boost 2, Precision Boost Overdrive, PCIe® 3.0 и поддръжка на памет Dual Channel DDR4 до 3200MHz.
 
 
Архитектура 7nm "Zen 3"
Процесорите AMD Ryzen™ 5000 G-Series са създадени на базата на архитектурата "Zen 3" на 7nm за до 19% увеличаване на броя на командите на часовников цикъл (IPC, Instructions per Cycle) в сравнение с предишното поколение и максимално висока честота на усилване (boost) за още по-висока производителност в момента, в който се нуждаеш. Също така включват графики Radeon™ Graphics, запазвайки TDP на ниво 65W.
AMD Ryzen ™ 5000 Precision Boost 2
 
Precision Boost 2
Характеристиката Precision Boost 2 на процесорите увеличава работните честоти на ядрата за подобрена производителност, където имаш нужда, ако си геймър или създател на съдържание.
AMD Ryzen ™ 5000 Precision Boost Overdrive
 
Precision Boost Overdrive
Precision Boost Overdrive се възползва от подобрения дизайн и характеристиките на дъното ти, за да повиши производителността, увеличавайки таймингите на часовниците за по-дълъг период от време. Също така ти дава възможност за овърклок с натискане на един бутон.
AMD Ryzen ™ 5000 Unlock
 
Отключени и готови за овърклок
Използвайки приложението AMD Ryzen Master, можеш да направиш овърклок на отключения процесор за подобрено представяне във всички приложения и игри.

Характеристики
    • Употреба Desktop
    • Socket AM4
    • Тактова честота на процесора 3.90 GHz
    • Брой ядра на процесора 6
    • Cache 16 MB
    • Архитектура 7 nm
    • Опаковка Box
    • Графична карта Вградена
    • Модел графична карта Radeon Graphics
    • Други характеристики Maximum Frequency: 4.4 GHz
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >