Моята кошница
SPRING SALE

@Work Ergofit Black 2nd Gen

Абсолютен комфорт и ергономия в стол Ergofit! Разполага с 3D подлакътници, които могат да се регулират във всяка посока, облегалка с 4 настройки и механизъм Relax Synchro!
Каталожен номер: 4104897
* Офертата е валидна от 11.04 до 21.04.2024
750.00 лв 875.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ЛИХВА С КРЕДИТНА КАРТА

Пример: 0% ГПР, без лихви и такси. Пазаруваш за 1000 лв., плащаш 10 месечни вноски по 100 лв. - общо 1000 лв.

Важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за суми от 299 лв. до разполагаемия кредитен лимит за срок от 10 месеца. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит. Важи за всички стоки в магазините и сайта на Plesio.

Срок: от 11.04 до 21.04.2024 г.
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Столът Ergofit е идеалният избор за работохолици! Механизмът Relax Syncro следва гръбначния стълб и го поддържа анатомично във всяко движение, докато с регулируемите подлакътници, облегалка за глава и гръб можеш да го регулираш за комфорт през целия ден!

В същото време здравият алуминиев корпус предлага стабилност и издръжливост, а мрежестата материя позволява циркулация на въздуха и предпазва тялото от изпотяване!
Καρέκλα Γραφείου Ergofit Μαύρη 2nd Gen
Καρέκλα Γραφείου Ergofit Μαύρη 2nd Gen
Опора за ръцете
Регулируеми подлакътници 3D
Анатомичните 3D (в 3 посоки) подлакътници се регулират на височина, напред-назад и дясно-лясно, като осигуряват удобство и опора за ръцете!
Καρέκλα Γραφείου Ergofit Μαύρη 2nd Gen
Облегалка за глава
Регулируема 2D
С възможност за регулиране на наклона, както и на височината, облегалката за глава идеално поддържа врата ти, когато си почиваш. 
Καρέκλα Γραφείου Ergofit Μαύρη 2nd Gen
Механизъм
Relax Synchro
Столът "имитира" динамиката на тялото ти, осигурявайки непрекъсната анатомична опора на гърба и гръбнака, без да ограничава движенията ти.
 
 
Ергономичен стол
Ergofit е интелигентен стол, който се адаптира динамично към движенията на тялото ти, осигурявайки анатомична опора на гърба и гръбначния стълб, без да ограничава свободата на движенията ти. Можеш да избереш "свободно движение" или да заключиш облегалката и седалката в удобните за теб позиции. Така винаги осигуряваш удобна и ергономична позиция на седене по време на работа, независимо колко часове работиш. Благодарение на уникалния иновативен дизайн с високо качество на изработка, гарантира стабилно и удобно седене за "цял живот".
 
 
Идеалната синхронизация!
Механизмът Relax Synchro разполага с автоматично регулиране в зависимост от теглото (при режим Relax).
 
 
Истината е по средата!
Облегалката на стола Ergofit се регулира според твоето тегло и типа на тялото ти, предлагайки възможно най-добра лумбална опора, следвайки движенията ти! По този начин седиш удобно и предпазваш кръста си, дори когато работиш много часове!
 
 
Без повече болки в гърба!

Дългочасовата работа на бюро, съчетана с неправилен начин на седене, създава досадни болки в гърба! Облегалката на Ergofit разполага с 4 позиции за регулиране, от които можеш да избираш. Следователно предлага удобство по време на работа и те "принуждава" да седиш правилно! 

 

*Подходящ за височина на потребителите от 1,50m до 1,90m.

 
 
Превъзходен комфорт и релакс!
Столът Ergofit ти дава възможност да регулираш дълбочината на седалката, така че да отговаря на дължината на краката ти за достатъчно пространство и максимален комфорт!
Καρέκλα Γραφείου Ergofit Μαύρη 2nd Gen
 
"Дишаща" материя!
Този стол се е погрижил да бъде удобен, дори ако трябва да работиш дълги часове на него! Тъй като, благодарение на висококачествената мрежеста материя, позволява на въздуха да циркулира и на тялото ти да диша, като по този начин го предпазва от изпотяване.
Καρέκλα Γραφείου Ergofit Μαύρη 2nd Gen
 
Качествена конструкция!
С иновативен дизайн и здрав алуминиев корпус, столът Ergofit ти гарантира стабилност и комфорт за дълъг период от време!

Характеристики
    • Тип стол Работен
    • Дамаска на стол Мрежа
    • Основа на стол Метална
    • Подлакътници 3D
    • Регулиране на височина Да
    • Механизъм Relax Synchro
    • Опора за главата Да
    • Опора за кръста Да
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >