Моята кошница

dji RC Motion 2

Каталожен номер: 4198069
359.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 27.52 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Мощният и много лесен за използване контролер DJI RC Motion 2 осигурява удобен и бърз контрол, позволявайки дори и на най-начинаещите да се наслаждават на управлението на полета въз основа на движението на ръката им.

С технологията за откриване на движение можеш да контролираш посоката на полета само с леко завъртане на китката. В комбинация с джойстика можеш лесно да навигираш, маневрираш и изследваш небето по неповторим начин.

Когато се използва с DJI Avata (продава се отделно) и DJI Goggles (продава се отделно), посоката на полета на дрона ще реагира на движенията на ръцете ти, предоставяйки завладяващо изживяване, сякаш се намираш на мястото на пилота.

DJI RC Motion 2
 
 
Лесен за потребителя

DJI RC Motion 2 е подходящ за продължителна употреба. Ускорителят, бутонът за заключване и много от другите функции на DJI RC Motion 2 са оптимизирани за използване с една ръка. Просто посочи посоката, в която искаш да летиш. Излитане, кацане, ускоряване, завиване, заден ход, движение наляво и надясно и много още. Насладата от полета е само на един бутон разстояние!

 
 
Подобрен джойстик

Контролът на надморската височина и посоката е още по-плавен с подобрения джойстик на DJI RC Motion 2. Излитай и се приземявай прецизно. С богатото динамично движение на DJI RC Motion 2, маневрирането се превръща в детска игра. Ускорителят има нова функция за заден ход, която ти позволява да летиш назад, за да избегнеш трудни завои. FN суичът улеснява регулирането на ISO, на затвора и на други параметри на камерата. Бързо прави корекции, без дори да докосваш очилата си.

Характеристики
    • Съвместим с модел Avata / Goggles Integra
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >