Моята кошница

Ring Alarm Contact Sensor (Gen. 2)

Интелигентно устройство със сензор за контакт, който те уведомява незабавно и в реално време, когато се отвори врата или прозорец в твоя дом!
Каталожен номер: 3848752
59.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 16:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Това интелигентно алармено устройство се свързва към някоя врата или прозорец на твоя дом и изпраща нотификации (напр. на смартфона ти) в реално време и точно в момента, в който някой се опитва да нахълта.

2-рото поколение Alarm Contact Sensor на Ring разполага с още по-компактен и елегантен дизайн, както и с тънък подвижен магнит за лесен монтаж, дори когато пространството е ограничено.

Ако сензорите за контакт са нарушени, устройството ще активира алармата, ако е в режим Away или Home и ще те предупреди със звук или нотификация на мобилния ти телефон.

 

*Системата изисква за функционирането си Alarm Base Station (продава се отделно) и е съвместима с устройства и аксесоари 1-во и 2-ро поколение Alarm на Ring.

Ring Alarm Contact Sensor 2nd Gen
 
 
Безопасност и сигурност
Alarm Contact Sensor на Ring се свързва лесно с Alarm Base Station и включва тънък, подвижен магнит за лесен монтаж върху всяка врата или прозорец на твоя дом. Можеш да избереш да те информира със звуково известие или с нотификация на мобилния ти телефон (с mobile notification), когато се отвори някой прозорец или врата в дома ти.

Характеристики
    • Категория Sensors
    • Други характеристики Application: Ring
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >