Моята кошница

TP-Link Smart Motion Sensor Tapo T100

Интелигентен сензор за движение, който улавя движение на разстояние до 7m и полезрение 120°! С компактен дизайн, захранван от батерии, осигурява повече от една година използване!
Каталожен номер: 4087984
35.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 16:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 3 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Освети всяка стая, в която влизаш и подобри сигурността на дома си с интелигентния сензор за движение Tapo T100 на TP-Link.

Сензорът улавя движение на разстояние до 7 метра със зрително поле от 120°, може да контролира smart осветление на база на движението и програмата ти и активира автоматично свързаните интелигентни устройства, когато се прибираш и излизаш, спестявайки енергия. А в режим "Извън дома" те информира за всичко, което искаш да знаеш, изпращайки ти известия.

С компактен дизайн, захранван от батерии, осигурява повече от една година използване. Монтира се лесно с 3M лепенка или вградените магнити.

 TP-Link Smart Motion Sensor Tapo T100
 
 
Hands-Free контрол
Край на пипането в тъмното. Осветлението в коридора или спалнята се включва автоматично, когато минаваш покрай сензора, без да се налага да използваш ключ или да казваш дума. 
 
 
Контрол на движението в цяла стая
Създай интелигентно действие, за да автоматизираш интелигентните си устройства и ги активираш всички с движение. Персонализирай собствените си интелигентни действия, за да групираш Tapo продуктите си както пожелаеш.
 
 
Пази дома си, докато си далече
Сензорът за движение може да задейства аларма, за да възпре нарушителите, ако забележи нещо нередно, когато не си вкъщи. Получавай натификация на телефона си веднага щом бъде открито движение (Tapo Hub се продава отделно).
 
 
Регулируема чувствителност
Сензорът улавя движение на разстояние до 7 метра със зрително поле от 120°. Регулирай чувствителността на 3 различни нива, за да персонализираш покритието на откриването и да филтрираш фалшивите активирания.
 
 
Гъвкав ъгъл на сензора
Завърти свободно сензора до идеалния ъгъл и регулирай зоната на откриване, за да избегнеш случайно активиране от твоите малки космати любимци.
Tapo App
 
Всичко в едно приложение
Изживей твоя интелигентен дом от следващо ниво със серията Tapo, всички продукти в едно приложение. Създай по-сигурно, удобно и комфортно жилищно пространство за теб и любимите ти хора.
2Y Battery Stamina
 
Дълъг срок на експлоатация
2-годишният живот на батерията осигурява дълготрайно удобство (базира се на тестване на 50 активирания на ден, общо 25000 активирания).
Flexible Mounting
 
Разнообразни опции за монтаж
Инсталирай сензора навсякъде в дома си бързо и лесно. Независимо дали на рафт, стена или таван, предоставената лепенка върши работа. Освен това допълнителният монтаж с магнит предлага още повече гъвкавост.

Характеристики
    • Категория Sensors
    • Други характеристики Application: TP-Link Tapo
    • Други Необходим е Tapo Hub
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >