Моята кошница

TP-Link Solar Panel Tapo A200

Каталожен номер: 4285271
49.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 3 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

NON-STOP POWER: соларният панел Tapo A200 на TP-Link събира безплатна, чиста слънчева енергия и осигурява непрекъснато захранване за камерите Tapo, работещи с батерия (Tapo C425, Tapo C420 и Tapo C400), за да гарантира защитата ти през цялата година.

Изработен от висококачествени монокристални силициеви клетки, Tapo A200 абсорбира изобилна слънчева енергия и осигурява непрекъсната мощност (до 4,5W). Разполага със сертифицирана водоустойчивост и прахоустойчивост (IP65)*, инсталация с кабел за зареждане 4m и регулируема стойка на 360° за откриване на идеалния ъгъл — така че да улавя достатъчно светлина.

Тридесет минути слънчева светлина са достатъчни, за да събере необходимата енергия за работата на камерата (при нормални условия на околната среда).

* Подходящата температура за Tapo A200 е от -20℃ до 45 ℃. Работният температурен диапазон за зареждане на батерията трябва да бъде от 0℃ до 45℃.

TP-Link Tapo A200 Solar Panel
 
 
Непрекъснато захранване с мощност 4,5W
Изработен от висококачествени монокристални силициеви клетки, соларният панел Tapo A200 осигурява висока мощност (до 4,5W), което означава, че само 30 минути нормална слънчева светлина на ден могат да поддържат батериите на камерите Tapo работещи денонощно.
 
 
Работи с камера с батерия Tapo
Съвместим с камерите с батерия Tapo C425, Tapo C420 и Tapo C400, соларният панел Tapo A200 позволява на въпросните съвместими модели да те защитават през цялата година, 24 часа в денонощието. В бъдеще ще се поддържат още продукти Tapo.
 
 
Регулируем ъгъл 360° за достатъчно слънчева светлина
Постави слънчевия панел на стената или на тавана и регулирай ъгъла му гъвкаво, за да улавя повече слънчева светлина чрез рамото с регулируем ъгъл.
 
 
Кабел за зареждане 4m за гъвкава инсталация
Не е нужно да се притеснявате за разстоянието на камерата от соларния панел Tapo A200 по време на монтажа. Просто намери най-доброто място, постави го там и се наслади на безплатна слънчева енергия.
 
 
Сертифицирана устойчивост IP65
Соларният панел Tapo A200 предлага надеждна работа и поддържа батерията на камерите заредена дори при неблагоприятни условия, в дъждовна и прашна среда.

Характеристики
    • Дължина на кабела 4 m
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >