Моята кошница

TP-Link Wireless IP Camera Tapo C200

Мрежова Wi-Fi камера с Full HD резолюция, възможност Pan & Tilt, нощен режим и Privacy Mode!
Каталожен номер: 3341437
49.99 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 16:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Pan/Tilt Home Security Wi-Fi камерата Tapo C200 на TP-Link представлява цялостно решение за домашно видеонаблюдение, с усъвършенствани характеристики, възможност за запис на карта microSD* (до 128GB), лесна инсталация и Privacy Mode!

Може да се върти на 360° по хоризонталната ос, както и да се движи вертикално за наблюдение на 114°, с качество на изображение Full HD 1080p. Може да се постави върху равна повърхност или на стената за по-добри резултати, а безжичният интерфейс на свързване Wi-Fi (802.11b/g/n) ти предоставя необходимата гъвкавост.

Също така, благодарение на проследяването на движение, можеш да получаваш нотификации директно на смартфона, когато има съмнително движение в дома ти. Интегрира високоговорител и микрофон за двупосочна комуникация!
Tp-Link Wi-Fi Camera Tapo C200
IP Camera 1080p
Резолюция на видео
Full HD
С резолюция Full HD 1080p ще виждаш детайлно какво се случва в помещението, когато не си там.
IP Camera Wi-Fi
Мрежово свързване
Wi-Fi
С възможност за безжично свързване в мрежа чрез Wi-Fi, можеш да бъдеш в live streaming mode и да гледаш на живо всичко с Full HD резолюция, чрез специален mobile app.
Motion Detection
Сензори
За движение
С интелигентно локализиране на движение, запис на видео, нотификации в реално време, ще ти помогне да предотвратиш опасни ситуации.
IP Camera Night Vision
Режим
Нощен режим
Можеш да наблюдаваш дома или офиса си, дори при оскъдна или никаква светлина, благодарение на нощния режим.
View Range
Ъгли на видимост
360°/114°
С широк ъгъл на видимост (360 градуса по хоризонталната ос и 114 градуса по вертикалата) камерата вижда почти всичко, което би могъл да видиш с невъоръжено око!
 
 
Наблюдавай помещението си с Full HD резолюция
Wi-Fi камерата Tapo C200 на TP-Link предоставя изключително качество на изображение, тъй като сензорът 1/2,9" и резолюцията Full HD 1080p гарантират, че ще виждаш и най-отдалечените помещения чисто и детайлно. Блендата f/2,4 и функцията Advanced Night Vision увеличават видимостта в тъмното, на разстояние до 10 метра!
 
 
Локализиране на движение!
Нотификацията за локализиране на движение означава, че камерата ще разбере кога трябва да те информира за някой инцидент, директно на смартфона ти. Искаш да провериш децата или да наблюдаваш домашния си любимец, когато не си в твоя дом? Общуването със семейството ти става още по-лесно, благодарение на двупосочнната комуникация на Tapo C200. 
 
 
Privacy Mode
Когато не желаеш камерата да записва, можеш да активираш режима Privacy Mode. Успоредно с това, възможността за запис на карта microSD (локално) блокира амбициозните хакери и се грижи за неприкосновеността на личните ти данни.
 
 
Остани спокоен и през нощта!
Дори ако цари пълен мрак, Wi-Fi камерата Tapo C200 на TP-Link ще запечата това, което искаш да видиш благодарение на възможността за нощно снимане, предоставяйки сигурност при всякакви условия, чрез вградените IR LEDs (850nm IR LED) и голямото зрително поле (360° по хоризонталната ос и 114° по вертикалната ос).
 
 
Приложение Tapo Camera
Безплатното приложение Tapo Camera разполага с всички функции, от които имаш нужда: дава достъп до по-стари записи на камерата, дава ти възможност да контролираш определени моменти във времето и може да ти покаже много кадри едновременно.

Характеристики
    • Максимална резолюция 1920 x 1080 pixels
    • Сензор 1/2.9" Progressive Scan CMOS
    • Максимален брой fps 15 кадъра/секунда
    • Апертура f / 2.4
    • Нощно снимане До 8 метра
    • WiFi Да
    • Безжично свързване 802.11 b/g/n
    • Съвместима карта памет microSD до 128 GB
    • Микрофон Вграден
    • Други характеристики Сензор за движение / Функция 2-Way Audio / Програмиран запис
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >