Моята кошница
0% лихва

Sony Bluetooth Headphones WH-1000XM5 Black

Безжични слушалки с водещо в индустрията шумопотискане, два процесора, които управляват осем микрофона, Auto NC Optimizer и специално разработен говорител!
Каталожен номер: 3996921
649.99 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ЛИХВА С КРЕДИТНА КАРТА

Пример: 0% ГПР, без лихви и такси. Пазаруваш за 1000 лв., плащаш 10 месечни вноски по 100 лв. - общо 1000 лв.

Важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за суми от 299 лв. до разполагаемия кредитен лимит за срок от 10 месеца. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит. Важи за всички стоки в магазините и сайта на Plesio.

Срок: от 11.04 до 21.04.2024 г.
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

С отличителен дизайн и уникалните технологии на Sony, WH-1000XM5 са най-добрите безжишни слушалки с шумопотискане на известната японска компания. Върховата технология за премахване на шума прави най-големия еволюционен скок. С 4 микрофона на всяка слушалка, околният звук се улавя с още по-голяма прецизност за драстично намаляване на високочестотния шум. 

Новият процесор V1 отключва пълните възможности на HD шумопотискащия процесор QN1, за да осигури невероятно качество на шумопотискане. Наслади се на звук с висока резолюция (High Resolution Audio и High Resolution Audio Wireless), напреднали технологии и отлично качество при разговори.

Технологията Precise Voice Pickup използва четири Beamforming микрофона и алгоритъм за намаляване на шума, който се базира на изкуствен интелект, за да изолира с точност гласа ти. Adaptive Sound Control е интелигентна функция, която разпознава къде си и какво правиш, след което настройва околния звук за идеално слушателско изживяване. Когато е активиран, той се приспособява към твоето поведение и разпознава местата, които посещаваш често, като работното място или любимото ти кафене и адаптира звука така, че да отговаря на ситуацията. А когато започнеш разговор, Speak-to-Chat автоматично спира музиката и пропуска околните звуци – удобна функция, ако не искаш да сваляш слушалките или искаш да проведеш hands-free разговор. След като разговорът приключи, музиката автоматично започва отново.

Bluetooth® слушалките могат да се свържат едновременно с две устройства. С огромна автономия на батерията от 30 часа, имаш достатъчно енергия дори за големи пътувания. Необходимо е да ги заредиш набързо? Достатъчни са 3 минути зареждане за 3 часа работа!

Sony WH-1000XM4 Over Ear
Тип
Over Ear
Over ear слушалките покриват ушите ти и предоставят отличен звук, като прилягат безупречно, изолирайки едновременно с това външните шумове.
Sony WH-1000XM4 Hz
Честотен диапазон
4-40.000Hz
С честотен диапазон от 4Hz до 40000Hz, можеш да се наслаждаваш на дълбок бас и изключително чисти високи, независимо от стила музика, който ти харесва да слушаш.
Sony WH-1000XM4 Sensitivity
Чувствителност
102dB/mW
Чувствителността на слушалките достига 102dB/Mw (1kHz), следователно можеш да се наслаждаваш на чист и качествен звук от всеки източник.
Sony WH-1000XM4 Microphone
Комуникация
Микрофон
Няма да пропуснеш нито едно обаждане, благодарение на вградения микрофон с високо качество и контрол на звука.
Sony WH-1000XM4 Bluetooth NFC
Свъзване
Bluetooth 5.2
Безжичните слушалки поддържат Bluetooth® 5.2 за свързване с любимото ти устройство. Ще можеш да слушаш музика до 30 часа непрекъснато.
 
 
Водещо в отрасъла шумопотискане
С четири микрофона на всяка слушалка, обкръжаващият звук се улавя още по-точно за драстично намаляване на високочестотния шум. Благодарение на автоматичния оптимизатор на NC работните показатели за шумопотискане се оптимизират автоматично и винаги въз основа на условията на носене и външни фактори на околната среда, като атмосферно налягане.
 
 
Два процесора, несравнимо шумопотискане
Специално разработеният от Sony нов вграден процесор V1 отключва пълния потенциал на HD шумопотискащия процесор QN1. Тази уникална комбинация от технологии управлява осем микрофона, за да осигури безпрецедентно качество на шумопотискане.
 
 
Превъзходно качество на звука
Специално разработеният 30-милиметров говорител с лек и здрав купол, използващ композитен материал от въглеродни влакна, подобрява чувствителността на високите честоти за по-естествено качество на звука. Уникалните технологии на Sony имат първокласна безоловнa спойка със злато за отлична проводимост, резистор за кристален звук за равномерно разпределение на мощността и оптимизирана верига за подобрено съотношение сигнал/шум, гарантирайки ясен и последователен звук.
 
 
Звук с висока резолюция
WH-1000XM5 поддържат High-Resolution Audio и High-Resolution Audio Wireless благодарение на възприетата технология за аудио кодиране LDAC. LDAC предава приблизително три пъти повече данни от конвенционалното Bluetooth® аудио за изключително качество на High-Resolution звук.
 
 
Най-доброто качество на разговор досега в серията 1000X
Технологията за прецизно разпознаване на глас (Precise Voice Pickup) използва четири лъчеви микрофона и алгоритъм за намаляване на шума, базиран на изкуствен интелект, за да изолира прецизно гласа ти. Новоразработената структура за шумопотискане на вятъра свежда до минимум шума от вятър по време на разговора. Където и да си, винаги ще чуваш и ще бъдеш чут ясно.
 
 
Адаптивен контрол на звука
Адаптивният контрол на звука е интелигентна функция, която разпознава къде си и какво правиш, след което настройва околния звук за идеално слушателско изживяване. Когато е активиран, той се приспособява към твоето поведение и разпознава местата, които посещаваш често, като работното място или любимото ти кафене и адаптира звука така, че да отговаря на ситуацията. Когато започнеш разговор, Speak-to-Chat автоматично спира музиката и пропуска околните звуци – удобна функция, ако не искаш да сваляш слушалките или искаш да проведеш hands-free разговор. Тази интелигентна функция използва вградени микрофони в слушалките и подобрена обработка на аудио сигнала, за да разпознае и реагира на гласа ти. След като разговорът приключи, музиката автоматично започва отново.
 
 
Перфектен интерфейс на свързване
Тези Bluetooth® слушалки могат да се свържат с две устройства едновременно. Fast Pair ти помага да локализираш WH-1000XM5, ако не можеш да ги намериш, а Swift Pair прави изключително лесно сдвояването с компютъра или таблета ти.
 
 
Комфорт през целия ден!
Слушалките WH-1000XM5 съчетават изискан стил и изключителен комфорт. Меките слушалки от уретанова пяна облекчават натиска, тъй като го разпределят равномерно и увеличават контакта с ушите/капачката за стабилно прилягане. Толкова са леки, че няма да ги усетиш. С автономия на батерията от 30 часа, ще имаш енергия дори за дълги пътувания или дълги полети. Ако се налага да ги заредиш бързо, ще имаш 3 часа автономия само с 3 минути зареждане с опционалното USB-PD захранване.

Характеристики
    • Тип Headphones
    • Форма Over ear
    • Честотен диапазон 4 Hz - 40 KHz
    • Свързване Bluetooth
    • Bluetooth version Bluetooth 5.2
    • Микрофон Да
    • Автономия на батерията До 32 часа
    • Чувствителност 102.0 dB
    • Други характеристики Noise Cancellation. Voice Assistant: Google Assistant / Apple Siri
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >