Моята кошница

Sony Headphones MDR-RF811RK Wireless Black

Безжични слушалки с обхват до 100 метра за свобода на движение!
Каталожен номер: 2595583
99.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Sony MDR-RF811RK съчетават мощен звук с модерен дизайн в едни уникални безжични слушалки. С обхват до 100 метра, голям честотен диапазон (20 Hz–20 kHz) за кристално качество на звука и черно покритие, което подхожда напълно на твоето оборудване, ще се превърнат в любимия ти аксесоар!

Turbo-X
Тип
Over Ear

Over-ear слушалките покриват ухото и изолират външните шумове, за да слушаш чист и ясен звук.

Честотен диапазон
20Hz–20kHz

С голям честотен диапазон от 20Hz до 20KHz, можеш да се наслаждаваш на дълбок бас и чисти високи, независимо от стила музика, който ти харесва да слушаш.

 

Drives

40mm

Неодимовите магнити 40mm ти позволяват да се наслаждаваш на любими филми, игри и музика, с безупречен и балансиран стерео звук.

Комуникация

Микрофон и контролер

Слушалките интегрират двуканален приемник, както и бутон, с който можеш да избираш канала на предаване, за още по-голяма гъвкавост. Разполагат и с контролер за силата на звука.

Свързване

 RF

Благодарение на безжичното свързване RF, ще можеш да се движиш спокойно, да си направиш любимата закуска в кухнята, слушайки успоредно с това музика, без да прекъсваш забавлението си.

 

Свържи се безжично

Разхождай се спокойно из твоя дом, без да махаш слушалките, благодарение на обхвата до 100 метра. Сега можеш да се разхождаш във всяка стая на твоя дом, като слушаш едновременно с това любимите си сериали, филми или спортни предавания. Благодарение на леката конструкция на слушалките и регулируемата им лента за глава, ще ги носиш с часове, без да те натоварват!

 

Ще ги носиш с часове

Предоставят 13 часа безжично възпроизвеждане, за да можеш да гледаш “back-to-back” филми и TV сериали, без необходимост от презареждане, превръщайки всяко помещение в лично пространство за развлечение.

Характеристики
  • Тип Headphones
  • Форма On ear
  • Микрофон Не
  • Обхват До 100 m
  • Автономия на батерията До 13 часа
  • Честотен диапазон 20 Hz - 20 kHz
  • Безжични Да
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >