Моята кошница

Logitech Gaming Headset PRO X 2 Lightspeed Black

Pro X 2 Lightspeed е безжичен gaming headset, проектиран с помощта на професионални геймъри за върхово представяне в състезанията!
Каталожен номер: 4245962
529.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 27.33 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Безжичните gaming слушалки с микрофон PRO X 2 LIGHTSPEED на Logitech са проектирани в сътрудничество с най-добрите професионални геймъри в света, така че нищо да не се окаже пречка между теб и победата.

Създадени са за комфорт и увереност с всепризнат PRO дизайн и разполагат с драйвери от графен 50mm за високо качество на звука, безжична технология LIGHTSPEED и до 50 часа живот на батерията с едно зареждане.

Предлагат различни опции за свързване, изключително ясна комуникация благодарение на кардиоидния микрофон 6mm с подвижното рамо, звук surround DTS Headphone:X 2.0, подобрен комфортен дизайн и устойчив корпус от алуминий и стомана.

Logitech Headset PRO X 2 Lightspeed
 
 
Безжични gaming слушалки с микрофон Pro
Базирани на успешните gaming слушалки PRO X, PRO X 2 са създадени в сътрудничество с професионални геймъри и за професионални такива, за да им помогнат да спечелят.
 
 
Чист звук
Драйверите от графен 50 mm осигуряват чист звук с ниско изкривяване и улавят целия звуков пейзаж на играта, както и фините звуци като стъпки и действия.
 
 
Дълъг живот на батерията
Безжична технология на професионално ниво Logitech LIGHTSPEED, до 50 часа живот на батерията и до 30 метра обхват на безжичната връзка 2,4 GHz.
 
 
Комфорт
Тези шумоизолиращи слушалки разполагат с издръжлива въртяща се конструкция и въртящи се наушници, изработени от мека мемори пяна, предлагани с дишаща кожена подплата.
 
 
Комуникация с кристален звук
Подвижното рамо на кардиоидния микрофон 6mm с технология Blue VO!CE ти позволява да комуникираш ясно и уверено по време на играта.
 
 
Звук surround
Поддържа се звук surround DTS Headphone:X 2.0 7.1 за по-добра идентификация на местоположението и разстоянието на обектите в играта.
 
 
Различни опции за свързване
Свързват се чрез безжична технология LIGHTSPEED, Bluetooth и с аудио кабел 3,5mm, което позволява на геймърите да се подготвят за всичко.
 
 
Съвместимост с конзоли
Съвместими са с PlayStation 5 и Nintendo Switch (безжичен стерео звук, когато се намира на dock) и PlayStation 4 (безжичен стерео звук само чрез USB).

Характеристики
    • Тип Headset
    • Форма Over ear
    • Свързване Безжично
    • Микрофон Да
    • Честоти на слушалката 20 Hz - 20 KHz
    • Честоти на микрофона 100 Hz - 10 KHz
    • Автономия на батерията До 50 часа
    • Чувствителност 87 dB
    • Импеданс (ohm) 38 Ohm
    • Тегло 340 g
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >