Моята кошница

Turbo-X Headset Nemesis Gaming Wireless NH80 Black

Лек и удобен Gaming Headset с динамични говорители 50mm, троен интерфейс на свързване (Bluetooth®, 2,4GHz, Wired), подвижен шумопотискащ микрофон, отделен кабел и автономия до 25 часа!
Каталожен номер: 4289129
99.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Nemesis Wireless Gaming Headset NH80 е идеално предложение за сериозните геймъри — предоставяйки невероятен звук, комфорт и качество. 

Разполага с динамични говорители 50mm, подвижен кабел с оплетка и отделен микрофон с шумопотискане (Noise Cancelling), осигурява троен интерфейс на свързване (Bluetooth®, 2.4GHz, 3.5mm жак), включва RGB осветление, ергономични контроли и удобни наушници, за да играеш с часове.

С въртящи се на 90° ear-cups и тегло само 330g, автономия до 25 часа (при използване с изключено осветление), съвместимост с PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox, Nintendo Switch, PC, Mac и мобилни устройства (iOS/Android) Nemesis Wireless Gaming Headset NH80 е готов за дългочасови gaming и аудио сесии.

Nemesis Wireless Gaming Headset NH80 BLK
 
 
Безжична свобода
Имаш PC, но и конзола? Nemesis Wireless Gaming Headset NH80 може да се използва и с двете, предоставяйки изключително качество на звук чрез Bluetooth® и чрез безжично свързване 2,4GHz (в опаковката е включен USB dongle). Можеш да свържеш слушалките и кабелно чрез 3,5mm жак към контролер за конзола, мобилни устройства, устройства за възпроизвеждане на звук и други.
 
 
Микрофон с шумопотискане
Nemesis Wireless Gaming Headset NH80 разполага със сваляем микрофон, който е оптимизиран за по-добро улавяне на глас и осигуряване на отлично шумопотискане за ясна и чиста комуникация. Искаш да гледаш филм или да се наслаждаваш на любимите си музикални плейлисти в движение? Отстрани микрофона с едно движение и готово!
 
 
Играй — и слушай — всичко!
Наслади се на любимото си съдържание на макс и най-важното, без да пречиш на околните. Динамичните драйвери 50mm (32Ω ±15% @ 1KHz, THD 5% @ 1KHz) осигуряват впечатляващ бас и уникална чистота. Звукът от любимите ти игри най-накрая ще бъде както трябва — отличен.
Drivers 50mm
 
Създаден за комфорт и издръжливост
Всичко в тези слушалки е свързано с комфорта. Меките наушници и лентата за глава са проектирани да облекчат натиска върху ушите ти. Слушалките се въртят до 90 градуса за удобство, а ергономичните (on-earcup) контроли ти позволяват да управляваш всяка платформа.
Removable Mic
 
Сваляем микрофон и кабел
Благодарение на сваляемия микрофон и подвижния кабел, можеш бързо да превърнеш Nemesis Wireless Gaming Headset NH80 от set за PC/конзола в слушалки за мобилни устройства on-the-go. Един headset с микрофон, който можеш да използваш, където и да се намираш.
Multi Platform
 
PC и конзола, подходящ и за двете!
Наслади се на играта си лесно с помощта на аудио жак 3,5mm. Nemesis Wireless Gaming Headset NH80 работи с конзоли Xbox и PlayStation®, Nintendo Switch, лаптопи или PC/Mac и повечето мобилни устройства.

Характеристики
    • Форма Over ear
    • Свързване Bluetooth / Безжично / С кабел
    • Интерфейс на свързване Bluetooth/mini Jack 3.5mm/USB Dongle
    • Микрофон Да
    • Настройка на звука Да
    • Звук Stereo
    • Конзола Android / iOS / Nintendo Switch / PlayStation 4 / PlayStation 5 / Xbox One S / Xbox Series X
    • Дължина на кабела 1.5 m
    • Цвят Черен
    • Тегло 330 g
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >