Моята кошница

Garmin fenix 7 47mm Silver with Graphite

Премиум мултиспорт GPS часовник с подобрен спортен дизайн, сензорен дисплей и Pulse OX сензор!
Каталожен номер: 3888924
1159.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 35.74 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Мултиспорт часовниците с GPS от серията Garmin fēnix 7 ти позволяват да отговориш на всяко спортно предизвикателство, включващо дейности на открито и закрито, с усъвършенствани тренировъчни функции, спортни приложения, целодевно проследяване на здравето и много други.

Управлявай ефективно издръжливостта си, подхождайки по различен начин. Използвай надеждните бутони или новата възможност на сензорния дисплей за достъп до опциите. Наслади се на абсолютен контрол с надеждните бутони и лесното използване на новия сензорен дисплей.

Получавай информация и показатели за ефективност, които ти помагат да се справяш с физическото натоварване и да увеличиш издръжливостта си. Оптимизирай възстановяването и общото си благосъстояние, като записваш сърдечния си ритъм, дишането, нивата на стрес, съня и много други. Сензорите за навигация за активности на открито те отвеждат към неизследвани пътища. И за да допълни ежедневната ти рутина, функциите включват още smart нотификации, съхранение и възпроизвеждане на музика и безконтактни плащания Garmin Pay™.

Изработен от неръждаема стомана и PVD (47mm), fēnix® 7 идва с ярък дисплей 1,3" (260 x 260) MIP и подсилено стъкло PowerGlass™, водоустойчивост 10 ΑΤΜ и интерфейс на свързване Wi-Fi, Bluetooth® и ΑΝΤ+.

fēnix® 7 47mm Silver with Graphite
MIP Display fēnix® 7S Solar
Технология на дисплея
MIP
Подобрен, ултраздрав атлетичен дизайн с ярък Always-On дисплей с технология MIP (260 x 260) и подсилено стъкло PowerGlass™. Часовникът е тестван според военните стандарти на САЩ за устойчивост на топлина, удар и вода.
Battery Stamina fēnix® 7S Solar
Автономия на батерията
До 18 дни
Автономията на батерията достига 18 дни в режим Smartwatch, до 57 часа в режим GPS и до 40 дни в режим Expedition GPS Mode.
Wi-Fi Bluetooth ANT+
Свързване
Wi-Fi, Bluetooth® и ANT+
С възможности за безжично свързване чрез Wi-Fi, Bluetooth® и ANT+, които включват smart нотификации.
Waterproof 10 ATM
Водоустойчивост
10 ATM
Създаден за живот навън, предоставя водоустойчивост до 10 ΑΤΜ, за да го носиш, когато се къпеш, когато плуваш в басейна, когато си на спа или в дъжда, без страх.
 
 
Спортен дизайн и издръжливост
Мултиспорт часовниците с GPS от серията Garmin fēnix 7 идват с подобрен, здрав, спортен дизайн с ярък дисплей 1.2", 1.3" или 1.4" и рамка 42mm, 47mm или 51mm съответно. Тествани са според военните стандарти на САЩ за устойчивост на топлина, удар и вода. Надеждните бутони работят във всяка среда и се съчетават със сензорния дисплей за бърз достъп до опции и функции.
 
 
Удължен живот на батерията
За да увеличиш максимално активното си време с fēnix, от Garmin удължават значително автономията на батерията при всички модели от серията fēnix 7.
 
 
Издръжливост в реално време
Използвай тези данни, за да следиш и управляваш твоето усилие – помага ти да избегнеш пренапрежение в началото на бягане или колоездене. На база на историята от бягането и общото нива на физическо състояние, режимът за прогнозиране ти дава оценка на предложеното темпо за разстоянието, което искаш да пробягаш. Графиките ти показват, че тренировката ти играе роля за това с течение на времето!
 
 
Измерва сърдечния ритъм
Оптичната технология за сърдечен ритъм измерва интензивността на дейността, както и променливостта на сърдечната честота, за да изчисли нивото на стрес. Той също така проследява под вода без необходимост от допълнителен пулсомер за гърдите. За аклиматизация на надморска височина или наблюдение на съня, Pulse Ox сензорът използва светлинни лъчи на китката ти, за да прецени колко добре тялото ти абсорбира кислород. 
 
 
От морето в планината!
Функцията Surfline Sessions™ създава видео на всяка вълна, сърфирайки пред камера Surfline®. Така можеш да ги гледаш по-късно и да видиш как си се справил чрез абонамента си в Surfline Sessions. С предварително заредения профил Backcountry Ski може да се направи разлика между каране на ски и изкачване (автоматично определени показатели, специфични за изкачване или спускане). Също така, с Up Ahead получаваш информация с един поглед за избрани POI точки пред теб. Преглеждай показателите за ефективност, сплит времената и разстояние/надморска височина — плюс обобщение на предстоящите основни точки.
 
 
Мониторинг Body Battery™
Оптимизирай енергийните резерви на тялото си, като използваш променливостта на сърдечната честота, стреса, съня и други данни, за да прецениш кога си готов да бъдеш активен или кога е време да си починеш. Освен това имаш на разположение разширени тренировъчни показатели, които включват динамика на бягането, VO2 max с корекции за топлина и надморска височина, корекции за бягане по пътеките, съветник за възстановяване и други. 
SkiView & TopoActive
 
Карти от целия свят
Покори пистите с предварително заредени SkiView карти с имена на писти и оценките за трудност за повече от 2,000 ски курорта по целия свят. Изтегли карти TopoActive от цял свят. Използвай вградената Wi-Fi връзка за лесно зареждане и актуализиране на карти и софтуер, без да използваш компютър. Виж върхове, паркове, брегове, реки, езера и много други топографски елементи.
PacePro™ & ClimbPro
 
Технологии PacePro™ & ClimbPro
Иновативната функция PacePro ти помага докато бягаш да поддържаш темпо с точни насоки. Имаш опцията да променяш бързо PacePro плана си, ако текущите условия изискват смяна на стратегията. Използвай ClimbPro функцията за изтеглените курсове, за да видиш информация в реално време за текущите и предстоящите си изкачвания, включително разстояние и надморска височина — както и спускания и равнини.
Garmin Connect™
 
Свържи се с Garmin Connect™
Приложението Garmin Connect™ е основният източник на информация за данни, свързани със здравето и спортните дейности. Независимо дали тренираш за състезание, или искаш да следиш крачките си, Garmin Connect ти дава информация и вдъхновението, от което се нуждаеш, за да останеш активен. Можеш да регулираш настройките на устройството от телефона си (Garmin Connect) и/или часовника. Настройките се синхронизират в реално време между устройствата, за да се опрости процедурата.

Характеристики
    • Тип Sportwatch
    • Модел fenix 7
    • Резолюция на дисплея 260 x 260 pixels
    • Размер на дисплея 1.3 inches (3.3 cm)
    • Тип дисплей MIP
    • Съвместимост Android / iOS
    • Автономия на батерията До 18 дни
    • Водоустойчивост Waterproof (100 m)
    • Други характеристики Сензор за сърдечния ритъм/ Gyro Sensor/ VO2 MAX/ Памет за дейностите/ Хронометър/ Отчитане на нивото на стрес
    • Допълнителни Bluetooth / GPS / Live track / WiFi
    • Pulse Ox Да
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >