Моята кошница
свежо

Garmin Fenix E 47mm Slate Gray with Black

Моделът E има ярък 1.3" AMOLED дисплей и безел от неръждаема стомана. Зареден е с най-новите целеви планове за силови тренировки и вградени спортни приложения!
Каталожен номер: 4614046
1575.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ЛИХВА С КРЕДИТНА КАРТА

Пример: 0% ГПР, без лихви и такси. Пазаруваш за 1000 лв., плащаш 10 месечни вноски по 100 лв. - общо 1000 лв.

Важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за суми от 299 лв. до разполагаемия кредитен лимит за срок от 10 месеца. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит. Важи за всички стоки в магазините и сайта на Plesio.

Срок: от 06.06 до 23.06.2024 г.
Лизингови схеми ( от 525.00 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Be limitless. Fēnix® E multisport GPS smartwatch е за спортисти и авантюристи, които искат да преминат отвъд границите си с основни функции под ръка.

Моделът E разполага с ярък дисплей AMOLED 1.3" и безел от неръждаема стомана. Зареден е с най-новите целеви планове за силови тренировки и вградени спортни приложения. Изгради издръжливост, като същевременно оптимизираш възстановяването с 24/7 наблюдение на здравето и уелнеса на сърдечната честота, дишането, стреса, съня и други (данните са предназначени да бъдат близко приближение на записаните измервания).

Поеми по пътеките с вградени ABC сензори и TopoActive карти, които могат лесно да бъдат изтеглени чрез Wi-Fi® свързаност. Динамичната функция за двупосочно маршрутизиране ти позволява да зададеш целевото си разстояние и да получиш упътвания завой по завой, които се коригират, за да те върнат към старта по график.

Наслаждавай се на приключения извън мрежата с до 16 дни живот на батерията в режим на smart часовник. Подкрепи начина си на живот в движение със smart известия, Garmin Pay™ безконтактни плащания, съхранение на музика и много други.

Fenix E 47mm Silver with Black
 
 
Здрава конструкция
Fēnix® E е създаден да издържа с опции, които включват химически подсилено стъкло с безел и заден капак от неръждаема стомана. Часовникът е тестван по военните стандарти на САЩ за устойчивост на топлина, удар и вода.
 
 
Динамично двупосочно маршрутизиране
Функцията за динамично двупосочно маршрутизиране ти позволява да въведеш колко далеч искаш да стигнеш — и предоставя предложени маршрути, които ще те насочат обратно навреме, дори ако се отклониш от трасето. Изследвай нови гледки с TopoActive карти — плюс вградени карти за хиляди голф игрища и ски курорти по целия свят.
 
 
Разширени силови тренировки
Повиши производителността на тялото си с целенасочени силови тренировъчни планове за бягане по пътеки и много други видове дейности, плюс специфични за спорта тренировки за спортисти от всички нива.
 
 
Готовност за тренировка
Започни всеки ден с адаптивен сутрешен доклад, предлагащ обобщена информация за здравето и уелнеса. Използвай функцията за готовност за тренировка, която разглежда различни здравни показатели, за да увеличиш максимално ефективността и възстановяването от тренировката.
 
 
24/7 здраве и уелнес
Получи 24/7 наблюдение на здравето и уелнес с вграден пулсомер, усъвършенствано наблюдение на съня, проследяване на дишането, Pulse Ox* и други.
*Това не е медицинско устройство и не е предназначено за диагностика или наблюдение на каквото и да е медицинско състояние. Pulse Ox не се предлага във всички страни.
 
 
Остани свързан
Наслади се на ежедневно носене и живей свързан със smart известия на твоя съвместим смартфон, музикално хранилище, Garmin Pay™ безконтактни плащания и други.

Характеристики
    • Модел Fenix E
    • Тип Smartwatch
    • Размер на дисплея 1.3 inches (3.3 cm)
    • Резолюция на дисплея 416 x 416 pixels
    • Тип дисплей Amoled
    • Автономия на батерията До 16 дни
    • Водоустойчивост Waterproof (100 m)
    • Pulse Ox Да
    • GPS Да
    • Други характеристики Вграден пулсомер / VO2 MAX / Говорител и микрофон / Здравен мониторинг / Функция за динамично двупосочно маршрутизиране Garmin Pay™
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >