Моята кошница

Garmin Vivoactive 4 Black/Slate

Спортен smartwatch с вграден GPS, Garmin Coach, широка гама функции за проследяване на здравето, музика и метод за безконтактни плащания Garmin Pay™!
Каталожен номер: 3294277
589.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 30.43 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Живей в хармония с тялото си и спортувай с GPS smartwatch на Garmin, vivoactive 4. Разполага с най-голямата гама функции за проследяване на здравето през целия ден, като проследяване на дишането, на енергията чрез приложението Body Battery™, Pulse Ox и много други. 

Свали любимите си плейлисти от Spotify, Amazon Μusic или Deezer директно в часовника за музика по време на тренировка, без да се налага да носиш смартфона със себе си. Промени начина, по който тренираш с над 20 предварително заредени спортни приложения и следвай разбираемите упражнения с анимирани графики, които се появяват на дисплея на часовника за аеробни тренировки, йога и пилатес. 

Движи се още повече с автономия на батерията до 8 дни в режим smartwatch и до 6 часа в режим GPS с музика. Можеш дори да правиш плащания директно от китката на ръката си, безконтактно чрез Garmin Pay™.

Turbo-X
Turbo-X
Технология на дисплея
MIP

С дисплей MIP 1.3" (260 x 260 pixels), който се вижда ясно и при силна слънчева светлина.

Turbo-X
Автономия на батерията
До 8 дни

Зареждането му няма да те занимава ежедневно, тъй като автономията на батерията достига 8 дни или 6 часа с музика и активиран GPS.

Turbo-X
Свързване
Bluetooth

Свържи smartwatch със смартфона си чрез Bluetooth и ще имаш директен достъп до съобщенията, обажданията и нотификациите си.

Turbo-X
Допълнителни възможности
Водоустойчив

Водоустойчив е (5 ΑΤΜ), за да го носиш, когато плуваш в басейна.

 
 
Подготвен за всичко!

С над 20 предварително заредени приложения за спорт на закрито и открито - като ходене, бягане, колоездене, плуване в басейн, голф и много други – vivoactive 4 ти помага да регистрираш активността си, каквато и да е тя. Също така, можеш да създадеш свои собствени упражнения в спортната онлайн общност Garmin connect™.

 
 
Грижи се за теб 24/7

С широката гама функции за проследяване на здравето вече можеш да следиш енергийните нива в организма си, Pulse Ox, дишането, менструалния цикъл, стреса, съня, пулса и много други. Следвай разбираемите упражнения с анимирани графики, които се появяват на дисплея на часовника за аеробни тренировки, йога и пилатес!

 
 
Garmin Coach

Приложението Garmin Coach предоставя безплатни тренировъчни програми за 5km, 10km и полумаратон, които се адаптират към постиженията ти, за да постигнеш състезателната си цел!

 
 
Любимата ти музика във всеки един момент!

Прехвърляй лесно песни на vivoactive 4, както и плейлистите си от Spotify1, Amazon Music2 или Deezer3 и свържи слушалките си (продават се отделно), за да се насладиш на любимата си музика, без да се налага да носиш телефона си. 

 

 

1,2,3: Може да се изисква абонамент от трети доставчик.

 
 
Smart нотификации и функции за сигурност

Остани свързан със smart нотификации за входящи обаждания, съобщения, напомняния и много други. Успоредно с това, функциите за сигурност и локализиране, които включват засичане на събитие (по време на конкретни дейности) и помощ, изпращайки и в двата случая локацията ти в реално време на контактите за спешна нужда.

 

 
 
Garmin Pay

Методът за безконтактно плащане чрез услугата Garmin Pay™ ти позволява да осъществяваш плащания директно от vivoactive 4, за да не носиш пари в брой или карти!

Turbo-X
Грижи се за сърцето ти

С Garmin vívoactive 4 и технологията за измерване на пулса Elevate проследяваш сърдечния си ритъм директно директно от китката на ръката си, като също така виждаш дневни и седмични справки, за да контролираш физическото си състояние.

Turbo-X
Connect IQ

Водоустойчив, с винаги активен MIP дисплей с висока резолюция (260 x 260 pixels), vívoactive 4 те оставя да настроиш индикациите на дисплея както желаеш, за да получаваш необходимата ти информация с един поглед, да теглиш различни watch-faces, widgets и други безплатни приложения от електронния магазин Connect IQ.

Turbo-X
Съвместимост с iOS/Android

Чрез операционната система на Garmin, можеш да видиш съобщенията, обажданията или мейлите, които получаваш на мобилния си телефон, тъй като е съвместим с iOS и Android устройства.

Характеристики
    • Pulse Ox Да
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >