Моята кошница

Garmin Vivoactive 5 Slate with Black

Опознай себе си със smartwatch vívoactive® 5, с най-добрия треньор от китката на ръката ти!
Каталожен номер: 4329716
599.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 30.95 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Опознай себе си със smartwatch vívoactive® 5, най-добрия треньор от китката на ръката, създаден да поддържа целите ти — каквито и да са те. С ярък, цветен дисплей и автономия на батерията до 11 дни, smartwatch с GPS е специално създаден с важни функции за здраве и физическо състояние, за да ти помогне да разбереш по-добре тялото си.

Body Battery™ ти дава възможност да следиш енергийните си нива през целия ден, за да знаеш кога тялото ти е заредено и готово за активност или е изтощено и се нуждае от презареждане със спокоен сън. Получаваш още повече подробности и съвети за това как сънят, дрямката, ежедневните дейности и високият стрес конкретно влияят върху енергията ти.

Проследявай всички начини, по които се движиш с повече от 30 предварително заредени приложения за спорт на закрито и открито с GPS - включващи ходене, бягане, колоездене, плуване в басейн, дейности за хора с инвалидни колички и други. Vívoactive 5 може да получава също съобщения, имейли и други smart нотификации, ако се свърже със смартфон.

Също така можеш да се наслаждаваш на свързани функции като музика, безконтактни плащания Garmin Pay™ и други.

vivoactive 5 Slate with Black
 
 
Нов по-ярък дисплей

Разполага с ярък, цветен AMOLED дисплей, който ти предоставя пълна картина на здравето ти благодарение на автономията на батерията, която достига 11 дни в режим на smartwatch.

 
 
Оценка за съня

Получи оценка за сън и персонализирано обучение за това от колко сън имаш нужда – и съвети как да подобриш качеството на съня си. Можеш да следиш различни етапи на сън и дрямка, също така няколко ключови показателя за периода на сън, като HRV статус, за да разбереш по-добре здравето си.

 
 
Режим за инвалидна количка

Проследявай ежедневните си тласъци - вместо крачки - плюс спортни приложения и тренировки за ползватели на инвалидни колички и други.

 
 
Подобрени сензори

С новия сензор за сърдечен ритъм Gen 4, опознай тялото си по-добре с разширени функции за проследяване на здравето, включително сърдечен ритъм, сутрешен отчет, фитнес възраст, нива на стрес, проследяване на менструален цикъл и бременност, медитация и много други (данните са предназначени да бъдат близка оценка на записаните показания).

 
 
Полза от тренировка и време за възстановяване

Разбери по-добре как всяка тренировка влияе на тялото ти и колко време ти е необходимо за възстановяване, за да можеш да приемеш всяко фитнес предизвикателство.

Garmin Pay
 
Garmin Pay

Избегни опашките на касата и в някои транспортни средства, като плащаш безконтактно с Garmin Pay.

Εφαρμογή Garmin Connect
 
Приложение Garmin Connect

Виж информация за физическото си състояние, всичко на едно място, персонализирано и по-подробно чрез приложението Garmin Connect!

Η μουσική σου παντού
 
Музиката ти навсякъде

Слушай музика от любимите си streaming платформи като Spotify и Deezer (необходим е абонамент) и се наслаждавай навсякъде на музиката си, дор без да носиш телефона със себе си.

Характеристики
    • Тип Smartwatch
    • Модел Vivoactive 5
    • Размер на дисплея 1.2 inches (3 cm)
    • Резолюция на дисплея 390 x 390 pixels
    • Тип дисплей Amoled
    • Съвместимост Android / iOS
    • Водоустойчивост Waterproof (50 m)
    • Автономия на батерията До 11 дни
    • GPS Да
    • Pulse Ox Да
    • Други характеристики Вграден пулсомер / Хронометър / Акселерометър / Компас / Крачкомер / Body Battery™ / Отчитане на нивото на стрес / Мониторинг на съня / Изгорени калории / Garmin Pay™
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >