Моята кошница
свежо

HUAWEI Watch GT 5 41mm Gold Milanese Strap

До 31.10.2024 г. в комплект с HUAWEI FreeBuds 5i и 3 месеца HUAWEI Health+!
Каталожен номер: 4625978
599.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 199.67 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

HUAWEI WATCH GT 5 (41 mm) разполага с изваяна, геометрична естетика и е изключително стилен, като същевременно е издръжлив, оборудван с всичко необходимо за уелнес, по-добра физическа форма и здраве.

Тънък и лек, с издръжливост на батерията до две седмици, HUAWEI WATCH GT 5 е оборудван с множество усъвършенствани сензори, наречени HUAWEI TruSense® System за повече и по-прецизни показатели, свързани със здравето и физическото състояние.

Smart часовникът на HUAWEI разполага с AMOLED дисплей 1,32" с резолюция 466 x 466 pixels (326 ppi) и корпус от неръждаема стомана със специално покритие -както и водоустойчив нано филм- за по-голяма устойчивост на надраскване и всекидневни предизвикателства. Водоустойчив е (5ATM), разполага с NFC, Bluetooth® 5.2, GPS (GNSS) и поддържа безжично зареждане.

HUAWEI WATCH GT 5
HUAWEI WATCH FIT 3
Тип дисплей
AMOLED 1,32"
Разполага с цветен сензорен дисплей AMOLED 1,32" с резолюция 466 x 466 pixels (352 ppi).
HUAWEI WATCH FIT 10 days battery
Автономия
До 7 дни
С усъвършенствана архитектура на чипсет и подобрени алгоритми за спестяване на енергия, автономията на батерията достига 7 дни (5 дни за типични сценарии на използване и 3 дни с винаги включен дисплей, AOD).
HUAWEI WATCH FIT 3
Съвместимост
Android™ 9.0+ & iOS 13.0+
Този smartwatch е напълно съвместим с устройства с операционна система Android™ 9.0 или по-нова версия и iOS 13.0 или по-нова версия.
HUAWEI WATCH FIT Water Resistant
Водоустойчивост
5ΑΤΜ
Водоустойчив е (5ΑΤΜ), така че може да се използва в плитки води (басейн или море), но не при гмуркане или други дейности на голяма дълбочина.
HUAWEI WATCH FIT GPS Bluetooth
Допълнителни възможности
Bluetooth® v5.2 & GPS
За свързване с мобилни устройства се използва Bluetooth® v5.2. С вграден GPS винаги знаеш къде се намираш, както и времето, скоростта и разстоянието, което си изминал.
 
 
Елегантност и динамика
Елегантен, тънък и лек. Изработен с грижа до последния детайл, smart часовникът на HUAWEI е изключително леко произведение на изкуството, с геометрична естетика и функционална коронка. Натисни надолу, за да свалиш каишката, с иновативния дизайн на HUAWEI EasyFit и избери цвят, който да подхожда на облеклото ти или да отговаря на настроението ти.
 
 
Здрав и водоустойчив
Часовникът има специално покритие с водоустойчив нано филм както на корпуса от неръждаема стомана, така и на дисплея за двойна устойчивост на надраскване и устойчивост на корозия.
 
 
Поддържа множество приложения
HUAWEI WATCH GT 5 поддържа RouteDraw, приложението Stay Fit (улеснява записването на калории от храненията) и приложението Emotional Wellbeing, а със системата HUAWEI TruSense™ може да проследява повече данни относно сърдечния ритъм, съня, здравето на жените и други.
 
 
Нови циферблати
С 11 нови теми на циферблата, от които да избираш, от модерни до спортни, можеш да обогатиш всеки нов ден с дизайн, който ти допада.
 
 
HUAWEI TruSense™ System: Отлична на всички нива
Часовникът измерва жизнените показатели по-бързо и по-точно, благодарение на авангардната оптична архитектура, ултрапрецизната технология за тъмно стъкло и следващо поколение алгоритми за проследяване на здравето.
 
 
Цялостна грижа

HUAWEI TruSense™ вече може да проследява шест основни системи (включително дихателна, сърдечно-съдова, нервна и т.н.), което прави проследяването на здравето, физическото състояние и уелнеса по-пълно и точно.*

*Часовниците от серията HUAWEI WATCH GT 5, захранвани от системата HUAWEI TruSense™, са първите, получили сертификат за точност на динамичния сърдечен ритъм, издаден от SGS Швейцария.

 
 
Точност на позициониране със сертификат

Системата за позициониране HUAWEI Sunflower се захранва от специален вътрешен алгоритъм, който непрекъснато проследява сателитния сигнал, така че да можеш да се възползваш от точно позициониране по време на тренировки на открито. Устройствата от серията HUAWEI WATCH GT 5, подсилени от системата HUAWEI Sunflower, са първите smart часовници, които са сертифицирани като притежаващи "ОТЛИЧНО" представяне на позициониране от TL Certification Center*.

*Само моделите от серият HUAWEI WATCH GT 5 46 mm са получили този сертификат.

 
 
100+ тренировъчни режима
Потопи се в любимите си активности, като плуване, баскетбол и падел и се възползвай от оценка на тренировки и предложения за други такива, базирани на данни, със 100+ тренировъчни режима на една ръка разстояние. Анализът на бягането следи данни, като баланс на времето за контакт със земята и вертикални колебания, като предоставя съвети, които да ти помогнат да подобриш формата си. Задай ежедневни цели за движение, упражнения и ходене в Activity Rings 2.0, за да превърнеш здравословния живот във ежедневна своя реалност.
 
 
Бягай като вятъра!
Бягай смело и с лекота благодарение на навигацията, която е разположена на китката ти - базирани на карта маршрути в реално време, докато се възползваш от данните от формата на бягане в реално време, които помагат за предотвратяване на наранявания. Можеш дори да избереш креативно оформени маршрути с функцията RouteDraw!
 
Превземи пътищата
Превърни часовника и телефона си във футуристичен велосипеден компютър с данни в реално време и на двете устройства. Можеш дори да сдвоиш часовника си с измервател на мощността за достъп до показатели на високо ниво, като мощност при колоездене.
 
Спи по-добре, всяка нощ
Почивай и спи спокойно благодарение на професионален мониторинг на съня, който следи здравословните показатели и открива необичайно дишане по време на сън.
 
Храни се добре, тренирай по-добре
Открий баланса между диета и тренировки с приложението Stay Fit, което изчислява калорийния дефицит и улеснява записването на калории от храненията с богата хранителна библиотека. 
 
Акцент върху женското здраве
Провери с един поглед прогнозния си период на овулация и фертилните периоди въз основа на физиологични данни от високо ниво и алгоритъм за задълбочено обучение.
 
Прави всичко от китката си!
Приемай и отхвърляй входящи обаждания, изпращай персонализирани бързи отговори и преглеждай история на повикванията, за да улесниш живота си. Управлявай графика си и следи задълженията си от приложението "Календар", преглеждай съобщенията SMS, слушай музика и се наслаждавай на лесна комуникация с едно движение на китката.

Характеристики
    • Тип Smartwatch
    • Модел Watch GT 5
    • Размер на дисплея 1.32 inches (3.35 cm)
    • Резолюция на дисплея 466 x 466 pixels
    • Тип дисплей Amoled
    • Bluetooth v5.2
    • Автономия на батерията До 7 дни
    • Водоустойчивост 5 ATM
    • NFC Да
    • Други характеристики Проследяване на сърдечната честота / Хронометър / Компас / Отчитане на нивата на стрес / Отчитане на изгорени калории / Крачкомер / Отчитане на кислород в кръвта (SPO2) / Мониторинг на съня
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >