Моята кошница
SPRING SALE

Creative Speakers 2.0 Stage Air V2

С Bluetooth® 5.3, AUX-in и USB Audio, soundbar Creative Stage Air V2 може да се постави под монитора на компютъра, подобрявайки аудио изживяването!
Каталожен номер: 4062655
* Офертата е валидна от 11.04 до 21.04.2024
89.00 лв 109.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Проектиран да предостави на потребителите изключително достъпно и цялостно аудио изживяване за използване под монитора, soundbar Creative Stage Air V2 се откроява със своя минималистичен дизайн и гъвкави възможности за свързване.

"Наследник" на изключително успешния Stage Air, идва с обновен дизайн, запазвайки успоредно с това тънкия и компактен профил. Благодарение на новите драйвери с пълен обхват (20 W пикова мощност) и голям passive radiator, осигурява по-пълен звук със значително подобрен бас (въпреки че няма субуфер).

Бутоните за възпроизвеждане и контрол на звука са удобно разположени отстрани на Stage Air V2, с LEDs, показващи състоянието на устройството.

Може удобно да се свърже чрез един единствен USB кабел за звук и захранване или чрез вход 3.5mm за аналогово свързване. Работи също и като безжична колонка, поддържайки Bluetooth® 5.3 с 6 часа възпроизвеждане само с едно зареждане. Може да се свързва с множество съвместими устройства (PC, Mac, PS5™, PS4™, Nintendo Switch™, смартфони и други).

Creative Stage Air V2 USB Bluetooth® Soundbar
 
 
Гъвкава съвместимост
Проектиран за гъвкава употреба, soundbar Creative Stage Air V2 разполага с възможности за възпроизвеждане както чрез кабел, така и безжично, така че настройката му е като детска игра.
 
 
Свързване чрез кабел
Просто свържи Creative Stage Air V2 към компютъра или конзолата си, като PS5™ или PS4™, чрез кабела USB-C към USB-A (включен е) и се наслади на звук с високо качество. Разполага също с вход AUX 3,5mm, който позволява свързването на други аналогови аудио устройства като например таблет или Nintendo Switch.
 
 
Безжично възпроизвеждане
Свържи Creative Stage Air V2 с мобилните си устройства чрез Bluetooth®, за да слушаш любимите си песни, да подобриш настроението си или да разпуснеш. Разполага също с вградена зарядна батерия за до 6 часа възпроизвеждане, така че да не се налага да бъде свързан непрекъснато към енергиен източник (времето за възпроизвеждане зависи от силата на звука, температурата и други фактори).
 
 
Побира се навсякъде
Creative Stage Air V2 няма да те затрудни при поставянето, тъй като е подходящ за всяко работно пространство. С размери 410 x 94 x 75 mm, този soundbar е доста компактен, така че да се побере безпроблемно под монитора ти, минимизирайки безпорядъка.
 
 
Лесен за използване
Свързването на Creative Stage Air V2 е лесно и става или чрез порта USB-C или чрез входа 3,5mm в задната част на soundbar, така че да запазиш кабелите подредени.
 
 
Увеличи звука!
Creative Stage Air V2 незабавно подобрява аудио изживяването ти с два оптимизирани персонализирани драйвера с пълен обхват и голям radiator. Това се изразява във впечатляващ звук с високо качество и мощен бас. Идеален е за филми, игри и музика.

Характеристики
    • Брой колони 2.0
    • Обща мощност 20 Watt
    • Bluetooth Да
    • Интерфейс на свързване Jack, Bluetooth
    • Честотен диапазон 80 Hz - 20 KHz
    • Чувствителност >75 dB
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >