Моята кошница

Crystal Audio Soundbar CASB160S 160W

Soundbar 2.1 със субуфер, свързване Bluetooth, канал за връщане на аудио HDMI, порт USB и оптичен вход — идеален за PC Gaming, филми и други!
Каталожен номер: 4346416
259.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 45.76 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

С максимална мощност 160W и subwoofer Bass Reflex, 2.1 аудио системата CASB160S на Crystal Audio пренася действието в твоята всекидневна!

Благодарение на интерфейса на свързване Bluetooth® 5.0 и оптичния вход, ще изпълни пространството ти с кристален дигитален звук — а не с кабели. Също така, можеш да се възползваш от усъвършенстваните възможности за свързване на HDMI ARC (канал за връщане на звук HDMI) и да прехвърляш както звука, така и картината, само с един кабел.

Позиционирай аудио системата според нуждите си и наличното пространство, наслади се на отлично звуково представяне, съчетано с модерен дизайн и управлявай всяка функция на soundbar от дивана.

CRYSTAL AUDIO CASB160S BT HDMI Soundbar 160W
2.1 Channels
Surround
2.1 Channels
Аудио каналите 2.1 и мощният subwoofer 5,25" ще те пренесат в центъра на действието или на концерта, на който не си успял да отидеш, тъй като създават впечатляващ surround звук.
160W Power Wattage
Мощност
160W
Звук, който изпълва пространството: с максимална мощност 160W, ще се наслаждаваш на кристален звук от всяка филмова сцена, ще организираш незабравими партита и ще слушаш любимите си плейлисти с кристален и мощен звук!
Bluetooth® 5.0
Интерфейс на свързване
Bluetooth® 5.0
Свързвай съвместими устройства безжично чрез Bluetooth® 5.0 и се наслаждавай на музика без ограниченията на кабелите, от разстояние до 10 метра.
 
 
Балансиран звук
Звукът, произведен от саундбара и субуфера, дава предоставя страхотно изживяване при слушане на музика или гледане на телевизионни програми. В комбинация с функцията HDMI ARC ти позволява да прехвърляш както звука, така и картината, чрез използването на един единствен HDMI, като възпроизвеждайки лесно съдържание от всички устройства, свързани към телевизора ти чрез него.
Toslink
 
Оптичен вход
Свържи телевизора или всяко друго съвместимо устройство чрез оптичния вход, за да се насладиш на цифров звук с високо качество от един дискретен — почти невидим — кабел.
Crystal Audio Design
 
Елегантен дизайн
Наслади се не само на звука, но и на невероятната визия на системата. Елегантният и компактен дизайн на Crystal Audio му позволява да се побере във всяко пространство.
Bass Reflex
 
Bass Reflex
Високоговорителите Bass Reflex разполагат с кухини/тръбни кабини за настройка и са проектирани така, че да се възползват от обратно излъчваната акустична енергия.
Wireless Subwoofer
 
Безжичен субуфер
Конфигурирай пространството си с абсолютна свобода без кабелни ограничения, благодарение на безжичния Bluetooth® субуфер.
Remote Control
 
Дистанционно управление
Дистанционното управление ти дава възможност да използваш функциите на soundbar и да регулираш произвеждания звук, без да напускаш удобната си позиция.
USB Port
 
Порт USB
Използвайки USB порта, можеш да слушаш песни или други аудио файлове от всяко устройство за съхранение, което имаш на разположение.

Характеристики
    • Брой колони 2.1
    • Обща мощност 160 Watt
    • Декодери MP3 / WMA / AAC / WAV
    • Bluetooth Да
    • Интерфейс на свързване Optical In, USB, HDMI(ARC), AUX
    • Дистанционно управление Да
    • Тегло 10.6 kg
    • Размери 55 cm x 7.6 cm x 6.4 cm
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >