Моята кошница
0% лихва

Sonos Speaker Five White

Автономна система с високо качество, с 6 говорителя и дигитални усилватели, безжично и кабелно свързване, Apple AirPlay 2 и технология Trueplay!
Каталожен номер: 3486400
1169.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ЛИХВА С КРЕДИТНА КАРТА

Пример: 0% ГПР, без лихви и такси. Пазаруваш за 1000 лв., плащаш 10 месечни вноски по 100 лв. - общо 1000 лв.

Важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за суми от 299 лв. до разполагаемия кредитен лимит за срок от 10 месеца. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит. Важи за всички стоки в магазините и сайта на Plesio.

Срок: от 11.04 до 21.04.2024 г.
Лизингови схеми ( от 389.67 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Studio Quality: координирана от известния продуцент Giles Martin, с 4-ядрен процесор на 1.3 GHz и 512 MB SDRAM/512 MB NAND Flash, 3x midwoofers + 3x tweeters за балансиран звук в целия честотен диапазон и 6 дигитални усилвателя Class-D, SONOS Five предлага невероятно звуково изживяване!

С компактен дизайн, възможност за вертикално и хоризонтално позициониране, софтуер Trueplay™ за динамична настройка (изисква се iOS), възможност за използване на еквалайзер чрез приложението SONOS и устойчивост на влага, може да се постави навсякъде, дори и в банята.

Автономна, с възможност за кабелно (Ethernet 10/100) и безжично свързване (Wi-Fi 802.11b/g на 2,4GHz), тя е съвместима с Apple AirPlay 2 за възпроизвеждане от устройства Apple (изисква се iOS 11.4 или по-нова версия), както и с услуги като Pandrora, Spotify, YouTube Music и Amazon Music!
SONOS Five WHT
 
 
High-Fidelity или SONOS Five!
Включва последна технология дигитални усилватели Class-D в комбинация с 6 високоговорителя, така че да осигури върхово качество на звук във всяко закрито и открито пространство. С три tweeters (двата, от които разположени под ъгъл) за кристални високи честоти, както и с три mid-woofers, които осигуряват отлично възпроизвеждане на средните и ниските честоти.
 
 
Софтуер Trueplay™
Със софтуера Trueplay™ няма значение как и къде поставяш колонката. Усъвършенстваният софтуер на SONOS, в комбинация с придружаващото приложение на компанията, предоставя директна и детайлна настройка на професионално ниво, чрез дисплея на твоя смартфон. Това означава, че можеш да регулираш звука, в зависимост от уникалната акустика на всяка стая.
 
 
Интелигентно разделяне!
Когато се постави хоризонтално, SONOS Five разделя автоматично левия и десния канал за още по-впечатляващ стерео звук. Ако комбинираш две колонки SONOS Five, всяка се превръща в монофонична за още по-детайлно стерео разделяне, създавайки една по-голяма и по-ефективна звукова сцена!
 
 
Лесно свързване!
Свържи грамофон, устройство за възпроизвеждане на CD, видеопроектор или всяко друго съвместимо устройство директно към SONOS Five, използвайки аналоговия вход 3,5 mm.

Характеристики
    • WiFi Да
    • Тегло 6.36 kg
    • Други характеристики Voice Control: Amazon Alexa/Google Assistant. Streaming Apps: Air Play 2
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >