Моята кошница

Sonos Sub Mini Black

Определяйки нови стандарти в категорията си, Sonos Sub Mini подобрява audio streaming изживяването и предлага мощен и балансиран бас!
Каталожен номер: 4090918
979.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 36.98 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

BOLD BASS: базиран на всепризнатия дизайн на Sonos Sub, малкият, но мощен Sub Mini предлага богати, чисти звукови полета в по-компактен, цилиндричен дизайн.

С акустично запечатан корпус, иновативна конфигурация за неутрализиране на изкривяването и усъвършенствани възможности за обработка, най-новото творение на Sonos включва два 6-инчови насочени навътре високоговорителя за създаване на "force-cancelling" ефект и два перфектно настроени цифрови усилвателя Class D, създавайки дълбоки, динамични ниски честоти без бучене или изкривяване.

Потопи се във всяка сцена и песен с богат, чист и балансиран бас, идеален за малки и средни пространства, тъй като Sub Mini ще бъде в хармония с интериора на дома ти, без да заема много място!

Sonos Sub Mini Black
 
 
Кино вечери с вълнуващ звук
Подобри забавлението си, комбинирайки Sub Mini с Beam или Ray. Безжичното свързване Wi-Fi (802.11a/b/g/n 2,4 или 5 GHz) подобрява скоростта на предаване на звука, така че да се наслаждаваш на филми, предавания и игри с висококачествен звук - напълно синхронизиран с телевизора ти.
 
 
Цилиндричен дизайн
За разлика от други субуфери, Sub Mini разполага с цилиндричен дизайн, който му позволява да бъде в хармония с интериора на твоя дом, без да заема много място - дори ако го поставиш до дивана, под бюро или под масата.
 
 
Балансирано акустично изживяване
Усъвършенстваната обработка на цифровия сигнал максимизира басовата реакция и възпроизвежда ниските честоти, които обикновено се очакват от много по-голям субуфер, позволявайки на свързани високоговорители като Beam, Ray, One или One SL да се фокусират повече върху средните и високите честоти за по-богато и по-силно аудио изживяване.
 
 
По-добър бас за пространството ти!
Технологията Trueplay™ адаптира басите на Sub Mini към уникалната акустика на стаята ти, така че никога да не се чува "мътен" или "плосък" звук от него - дори ако го поставиш до стената (необходимо е съвместимо устройство iOS).
 
 
Върховно аудио изживяване
Свържи захранващия кабел, отвори приложението на Sonos и следвай лесните инструкции, за да добавиш Sub Mini към системата си. Силата на звука се адаптира автоматично заедно със сдвоения soundbar или останалите високоговорители. Използвай приложението Sonos, за да сменяш настройките на EQ и да променяш нивото на баса в зависимост от твоите предпочитания.
 
 
Разширява аудио системата ти
Sub Mini е перфектно допълнение към семейството на Sonos, разширявайки гамата за домашно кино на компанията, така че да можеш да се насладиш на звук с кино качество и винаги да се чувстваш така, сякаш се намиораш в центъра на любимото си съдържание. Комбинирай го с високоговорителите и soundbars на Sonos (продават се отделно), за да създадеш желаната аудио система.

Характеристики
    • Интерфейс на свързване Безжично
    • Свързване WiFi
    • Цвят Черен
    • Тегло 6.36 kg
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >