Моята кошница

Sentio Mini Tripod TR-105

Лек, устойчив, с прибиращи се крака и универсална резба 1/4", идеалният аксесоар за стабилни кадри с компактни фотоапарати, екшън камери и смартфони!
Каталожен номер: 2735687
9.98 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 16:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Ако търсиш трипод, който може да стабилизира както фотоапарата ти, така и твоя смартон, току-що го откри. TR-105 е изработен по такъв начин, че да можеш да поставиш смартфона си хоризонтално или вертикално*, като в същото време разполага с въртяща се на 360° база, за да можеш да насочваш фотоапарата си към всеки интересен фотографски обект, който привлече вниманието ти.

* Изисква се използването на специална стойка (продава се отделно).

Turbo-X
Turbo-X
Размери
16 см (височина)

Максималната височина на трипода TR-103 е 16 см, за стабилни планове, видео разговори, както и отлични кадри със смартфони или фотоапарати.

Turbo-X
База
Въртяща се на 360°

Има въртяща се база, така че да можеш да насочваш фотоапарата или смартфона си към всеки фотографски обект, който привключа вниманието ти.

Turbo-X
Съвместимост
Universal

Универсалната резба 1/4", която се намира в основата на рамото, ти позволява да свързваш всяка камера и всеки фотоапарат, поддържащи свързване към трипод.

 
 
Вертикална или хоризонтална фотография?

Благодарение на сгъваемите противоплъзгащи крачета, можеш да позиционираш Sentio Mini Tripod TR-105 върху неравни повърхности, за да снимаш желания от теб обект, без да се притесняваш за безопасността на фотоапарата си. Стабилизира се лесно, като с поставянето на специална стойка* за смартфон (25x15mm), ще можеш да правиш хоризонтални и вертикални кадри.

 

*Не се включва в опаковката.

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >