Моята кошница
0% лихва

Elgato Key Light Air

Специално за streamers и създатели на съдържание, с 80 OSRAM LEDs за яркост до 1400 Lumens!
Каталожен номер: 3401588
299.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ЛИХВА С КРЕДИТНА КАРТА

Пример: 0% ГПР, без лихви и такси. Пазаруваш за 1000 лв., плащаш 10 месечни вноски по 100 лв. - общо 1000 лв.

Важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за суми от 299 лв. до разполагаемия кредитен лимит за срок от 10 месеца. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит. Важи за всички стоки в магазините и сайта на Plesio.

Срок: от 11.04 до 21.04.2024 г.
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Illuminate On Command: Използването на правилното осветление може да привлече по-ефективно интереса на зрителите ти и да подобри значително качеството на видеата ти!
 
От начина, по който се смееш и се шегуваш, всяка гримаса и физиономия, реакции, които разкриват важни детайли от лицето ти и показват на зрителите ти истинското ти настроение, през "зоркото око" на камерата. В крайна сметка, ти си звездата на шоуто и правят “sub”, за да те гледат!

С телескопична дръжка 60 - 88 cm и 3D глава за абсолютна прецизност, тегло 1000g, съвместимост с Multi Mount и Stream Deck на Elgato, Key Light Air осигурява гъвкавостта и стабилността, от които се нуждае всеки  game streamer!
Elgato Key Light Air
 
 
Подобри помещението си!
Конвенционалното студийно осветление може да е “too much” за твоя setup. Създаден от метал, с ергономичен дизайн и тънък профил, Elgato Key Light Air решава този проблем и не се оплита в краката ти. Не докосва дори пода. Просто прикрепи специалната стойка (Pole Mount) към бюрото си, регулирай височината и си готов!
 
 
Осветление с подпис Elgato!
За разлика от конвенционалното студийно осветление, Key Light Air не е просто алтернативно решение за професионално осветление: архитектурата Edge-lit LED и технологията multi-layer diffusion предлагат изключително меко осветление, което разкрива чертите ти, без да дразни очите ти!
 
 
Пълен контрол с едно докосване!
Защо да се тормозиш със сложни настройки? Key Light Air се свързва безжично (Wi-Fi 802.11 b/g/n) с PC, Mac, iOS и Android устройства, позволявайки ти да адаптираш яркостта и цветовото представяне на съдържанието - в реално време - чрез приложението Control Center. Най-доброто: със същата лекота можеш да управляваш повече Key Lights!
 
 
Без soft-boxes!
Докато светлината от soft boxes те кара да се потиш, Key Light Air на Elgato поддържа ниски нива на температурата,въпреки огромната - за неговия размер - яркост от 1400 Lumens. С 80 premium OSRAM LEDs, предоставя от ярко осветление до най-мекия блясък, с температура на цвета от 2900K до 7000K. Изработена от опалово сатенено стъкло, повърхността на Key Light Air гарантира балансирана, без изкривявания, дифузия и отлични светлинни лъчи.

Характеристики
    • Тип Light
    • Яркост 1400
    • Други характеристики Color Range: 2900 – 7000K
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >