Моята кошница

Elgato Video Gaming Capture Card

Дигитализирай видео от VCRs, видеокамери и други аналогови източници на видео за възпроизвеждане на PC, Mac и iPad, лесно и бързо, с предложението на Elgato!
Каталожен номер: 3292495
199.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 16:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Сега можеш да прехвърлиш видео на PC или Mac от VCRs, DVRs, видеокамери или друго устройство за аналогово видео във файловия формат с високо качество H.264. 

Практичният софтуер на Elgato Video Capture ти помага във всяка стъпка, от свързването на аналоговото устройство за видео до избора на начин на проследяване и споделянето му. Не съществува по-лесен начин за дигитализиране на любимите ти видеа, за възпроизвеждане на компютъра, за синхронизация с iPad или iPhone, за обработка в iMovie и Windows Live Movie Maker или просто за качване в YouTube.

Elgato Video Capture се придружава от софтуера Elgato Video Capture за Windows (Windows 7 или следваща версия) и Mac (OS X 10.6.8 или следваща версия).

Turbo-X
 
 
Твоите спомени на PC!

Епохата на касетите VHS е отминала, но дори след три десетилетия има изобилие от видео съдържание за прехвърляне към съвременни устройства за възпроизвеждане. Освен това, всяко видео, съхранявано на магнитна лента (VHS, Video8, Hi8 и др.) има ограничена продължителност на живот и качеството му се влошава с течение на времето. Elgato Video Capture ти предоставя лесен и бърз начин да прехвърлиш тези ценни спомени в iTunes или библиотеката на Windows Media Player!

 
 
Видео на PC/Mac чрез DVR, DVD Player или Set-Top Box!

Случвало ли ти се е да получиш DVD от семейно събитие или събиране и да искаш  да го споделиш, публикувайки го в блога си или в YouTube? Записал си някои добри филми и TV предавания на DVR и искаш да ги прехвърлиш на iPad-а си? Elgato Video Capture може да запише видео на Mac или PC от всяко устройство, което разполага с RCA или S-Video (в опаковката е включен адаптор SCART).

 
 
Лесно за използване!

Elgato Video Capture е изключително лесно за използване устройство: софтуерният асистент те води стъпка по стъпка. Придружаващият софтуер предоставя лесен инструмент, за да изрежеш началото и края на видеото, което си заснел. След това, само с един клик, можеш да добавиш видеото си в iTunes или в библиотеката на Windows Media Player за последваща обработка, да възпроизвеждаш видеото на компютъра си или да го синхронизираш с твоя iPad или iPhone. Можеш също да качиш видеото си директно в YouTube.

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >