Моята кошница

Elgato Wave XLR

XLR микрофонен предусилвател и USB аудио интерфейс!
Каталожен номер: 4121538
339.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Ако обичаш своя XLR микрофон, ще го заобичаш още повече с Wave XLR: USB интерфейс, който ще даде суперсили на микрофона ти! 

Всичко в едно и дори повече, тъй като има функции, които не се срещат в конвенционалните USB микрофони, като изключителна технология против изкривяването на звука, сензорен бутон за заглушаване и директна интеграция със софтуера Wave Link. Можеш дори да промениш външния му вид с редуващи се лица! 

 
Elgato Wave XLR
 
 
Възможностите, от които се нуждаеш
Осигури на своя микрофон мощността, от която се нуждае, без външно предусилване. Получаваш до 76bB gain с минимално бръмчене. Това помага на динамичните микрофони, които обикновено имат ниска чувствителност, да звучат ясно. С 48V phantom power той прави кондензаторните микрофони "по-живи" от всякога! 
 
 
Технология Clipguard
Няма нужда да се притесняваш за нивата на звука или да се опитваш да спасиш изкривен звук при обработката. Когато силата на звука на входа достигне своя връх, ексклузивната технология Clipguard изпраща аудиото към втори канал, който работи с по-ниска сила на звука. Резултатът е чист звук без изкривяване.  
 
 
Wave Link
Раят на творците е тук! С поддръжка на множество източници на различни канали ще можеш да управляваш звука на играта, музиката, известията, множество микрофони. Заглуши или комбинирай множество източници с една лесна, но могъща програма!
 
 
Работният поток се трансформира
Stream Deck работи безупречно с Wave Link, за да ти предостави пълен контрол. Използвай шорткъти или Stream Deck, за да създадеш сложни автоматизации, включващи аудио програми, както и съвместими микрофони и светлини. 
Elgato Wave XLR
 
Лесен контрол
Лесен контрол по всяко време. Можеш например да изолираш музика или други звуци, без да спираш да слушаш чрез твоите слушалки. 
Elgato Wave XLR
 
Готов за streaming
Добави Wave Link като основен аудио източник в любимата си streaming програма, така че да имаш пълен контрол над звука си. 
Elgato Wave XLR
 
Лек за системата ти
Wave Link премахва работното натоварване от процесора, тъй като основната аудио обработка се извършва вътре в устройството. 

Характеристики
    • Честотен диапазон 20 Hz - 20 KHz
    • Интерфейс на свързване USB-C
    • Изход за слушалки Да
    • Други характеристики Честота на дискретизация: 48/96 kHz. Превключващ се нискочестотен филтър
    • Тегло 293 g
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >