Моята кошница

TP-Link Switch 8 Ports TL-SG1008D

8 порта Gigabit с Auto-Negotiation, «зелена» технология Ethernet за спестяване на енергия, контрол на потока IEEE 802.3x и дизайн за поставяне на бюро или на стена!
Каталожен номер: 3001989
40.99 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 3 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

8-портовият Gigabit desktop switch TL-SG1008D на TP-Link ти предоставя един лесен начин да превключиш на Gigabit Ethernet. Повиши скоростта на свързаните server и backbone или просто използвай технологията Gigabit в офиса. TL-SG1008D идва с ниска енергийна консумация: благодарение на иновативната енергоспестяваща технология, с която разполага, може да спести до 80%* от консумираната енергия, превръщайки се в идеалното "зелено" решение за твоя дом или офис.

 

* Максимално енергоспестяване в сравнение със стандартните суичове на TP-LINK. Ефективността варира според условията на използване.

Turbo-X
 
 
Скорости Gigabit

С 8 порта 10/100/1000Mbps, TL-SG1008D разширява значително капацитета на мрежата ти, позволявайки бърз трансфер на големи файлове. По този начин ще можеш да прехвърляш много бързо големи файлове за развлечение или работа или да стриймваш видео, CGI, CAD или мултимедийни файлове в мрежата си, за минимално време.

 
 
«Зелено» мрежово решение

Сега имаш възможност да допринесеш за защитата на околната среда, като подобриш мрежата си до Gigabit. Новото поколение 8-портов Gigabit Desktop Switch TL-SG1008D разполага с интелигентни технологии за спестяване на енергия, които увеличават капацитета на твоята мрежа, като едновременно с това намаляват енергийната консумация. Енергийното потребление се регулира автоматично според състоянието на връзката и дължината на кабелите, така че мрежата ти да бъде "зелена" и да спомага за опазването на природата.

 
 
Портове в режим на готовност

Когато компютърът или мрежовото устройство, свързани към някой от портовете на суича са деактивирани, съответният порт на стандартните суичове ще продължи да консумира значителни количества енергия. TL-SG1008D локализира автоматично състоянието на връзката на всеки порт и намалява енергийната консумация на портовете, които не са активни, постигайки 80% намаляване на енергийната консумация. В идеални условия, колкото по-малък е кабелът, толкова по-малко енергия ще консумира. 

 
 
Лесна употреба

Автоматичните функции на този Gigabit суич правят инсталацията Plug & Play и много лесно, тъй като не се изискват настройки. Auto MDI/MDIX елиминира нуждата от кабели crossover, а auto-negotiation на всеки порт усеща скоростта на свързване на мрежовото устройство (10, 100 или 1000 Mbps) и я регулира по интелигентен начин, за съвместимост и безупречно представяне.

Характеристики
    • Портове 8
    • Скорост на мрежата 10/100/1000 Mbps
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >