Моята кошница

LG OLED TV 55G36LA 55" 4K Ultra HD

Неповторимо качество на изображение 4K OLED evo G3 в 55" със самоосветяващи се пиксели и 100% достоверност на цветовете, процесор α9 AI 4K Gen6, AI ThinQ, Nvidia G-SYNC и AMD FreeSync Premium!
Каталожен номер: 4211103
3999.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 123.30 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Серията телевизори LG OLED evo G3 подобрява впечатляващо гледането на съдържание, като предлага усъвършенствана картина и функционалност с процесора α9 AI 4K Gen6.

Абсолютното черно на всепризнатите OLED телевизори на LG все още задоволява нуждата от неповторимо изживяване при гледане в най-голяма степен. 4K OLED панелът предлага ярка и интензивна картина благодарение на функцията Brightness Booster Max, а с технологиите Dolby Vision, Dolby Atmos®, VRR, NVIDIA® G-SYNC® и AMD FreeSync™ Premium можеш да се наслаждаваш на игри и развлекателно съдържание, което ще те завладее.

LG OLED evo G3 разполага с множество smart функции и характеристики (ThinQ AI, webOS и независимо гласово разпознаване), които правят намирането на съдържание или управлението на телевизора изключително лесно. Серията телевизори LG OLED evo G3 предлага още по-реалистична картина, предлага се в различни размери и отговаря идеално на нуждите на твоето пространство, а новият елегантен дизайн "One Wall" подобрява естетиката, като позволява удобно поставяне, не оставяйки почти празно пространство от стената.

LG OLED evo G3
4K UHD
Резолюция на дисплея
4K Ultra HD
4K UHD предоставя четири пъти по-висока резолюция от Full HD (3840 x 2160 pixels) за прожекции с невероятна рязкост.
webOS 23
Операционна система
webOS 23
Подобрената платформа webOS на LG предлага още по-умни функции, както и достъп до една непрекъснато нарастваща библиотека от лайфстайл услуги.
HDMI 2.0 + ARC
Интерфейс на свързване
HDMI 2.1 & eARC
Свържи 4K UHD TV чрез HDMI 2.1 (поддържа се 4K 120Hz, VRR, ALLM както се определя от стандарта HDMI 2.1) или eARC и подобри цифровото съдържание с по-високи честоти на опресняване и по-плавно движение, особено във видеоигрите (изисква се съвместим източник).
20W Ultra Surround
Аудио канали
4.2 (60W)
Аудио каналите 4.2 60W (WF: 20W, 10W на канал) ще те вкарат във филма или на концерта, който не си успял да слушаш и гледаш на живо, тъй като създават впечатляващ surround звук.
WiFi LAN Bluetooth
Безжично свързване в мрежа
Wi-Fi 802.11ax
Освен с Ethernet, USB портове и Bluetooth 5.0, разполага и с Wi-Fi 802.11ax за по-бързо безжично свързване в мрежа, така че да се наслаждаваш на съдържание от устройствата си без кабели!
 
 
LG OLED evo. Пионерът на едно фундаментално десетилетие.
Новият self-lit TV OLED 4K на LG допълнително подобрява изображението, като добавя естествена дълбочина и прави цветовете впечатляващо реални и ярки. С рамка и естетика, която пасва на всяко пространство, Brightness Booster Max (70% по-ярка картина), мощен процесор a9 AI 4K Gen6, Dolby Vision и Dolby Atmos, LG OLED evo е телевизорът, който търсиш.
 
 
AI Super Upscaling
Системата за AI обработка използва AI Noise Reduction (намаляване на шума с изкуствен интелект) и AI Super Resolution (супер резолюция с изкуствен интелект), за класифициране на изображения и премахване на шум въз основа на тяхната категория. След това алгоритмите за дълбоко обучение (deep learning) подобряват лицата и обектите, за да бъдат по-изразителни и многоизмерни, без да изглеждат изкуствени.
 
 
Неограничен контраст
Без подсветка, която да притъпява ефекта им, самоосветяващите се пиксели постигат най-дълбокото черно за ясен контраст при всякакви условия на осветление. Картината е по-добра, така че можеш да различиш фините детайли, които очите ти обикновено не улавят.
 
 
Процесор a9 AI 4K Gen6
Влезте в света на α-реализма, усъвършенстван в продължение на 10 години на иновации. Портал към нови вселени и усещането, че действително си там. Стани главния герой, заобиколен от изключителна картина и звук, усъвършенствани от AI процесора α9 4K Gen6.
 
 
Виж още по-яркия OLED
Емблематичните самоосветяващите се пиксели на LG OLED блестят по-ярко отпреди с Light Boosting Algorithm, Light Control Architecture и други подобрения, задвижвани от AI процесора α9 4K Gen6.
LG UHD UR81 4K
 
FILMMAKER MODE™
Обработката на изображението може да премахне привнесените ефекти във филма. FILMMAKER MODE™ запазва режисьорската версия за по-автентично представяне на филмите.
 
Game Optimizer & Dashboard
Открий на едно място всички настройки, от които се нуждаеш за оптимална игра. Game Dashboard ти позволява бързо да променяш текущите настройки на текущия тип игра.
 
HGiG
LG си партнира с някои от най-големите имена в gaming индустрията, така че можеш да се насладиш на най-новите HDR игри в завладяващо gaming изживяване.
 
AI Sound Pro
AI Sound Pro виртуално смесва звука, за да създаде ефекта на 9.1.2 surround високоговорители, с обработка за яснота и контрол на баланса.
 
 
Self-Lit OLED
Не е необходима подсветка! Пикселите (pixels) са по-ярки и по-блестящи, когато са сами и светят без матовата светлина на фоновото осветление.
 
 
OLED Dynamic Tone Mapping Pro
OLED Dynamic Tone Mapping Pro подобрява изображенията чрез процес, който акцентира върху контраста в областите с ниска градация, изсветлява зоните със среден тон и добавя изразителни детайли към зоните с висока градация.
 
 
HDR Expression Enhancer
HDR Expression Enhancer прилага индивидуални криви на тонално картографиране към обектите, които естествено привличат окото ти, като ги кара да се открояват силно и изразително.
 
 
Омагьосващо кино
Сцените оживяват с невероятно живата картина на Dolby Vision и завладяващия пространствен звук на Dolby Atmos.
 
 
Върховно gaming изживяване
Чувствай се като победител всеки път, когато играеш. Мълниеносно време за реакция от 0,1 ms, съвместимост с NVIDIA G-Sync, AMD FreeSync Premium и поддръжка на VRR се обединяват, за да създадат ясна, гладка картина, която няма конкуренция, докато ориентираният към геймърското изживяване UX и лесният стрийминг на игри ти позволява да се гмурнеш директно в играта.
 
 
5 години грижа за панела!
Първокласната изработка на LG OLED, усъвършенствана в продължение на десетилетие, позволява на LG да ти предложи предостатъчна 5-годишна грижа за панела.

Характеристики
    • Диагонал Range От 55" до 65"
    • Вид OLED TV
    • Диагонал 55 inches (139.70 cm)
    • Резолюция 3840 x 2160 4Κ Ultra HD
    • Честота на опресняване 100 Hz
    • Smart TV Да
    • WiFi Да
    • Цифров приемник DVB-T2
    • Сателитен приемник DVB-S
    • Мощност на колоните 60 Watt
    • Енергиен клас F
    • Обработка на сигнал α9 Gen6 AI Processor 4K
    • Bluetooth Bluetooth 5.0
    • Интерфейс на свързване 4xHDMI, 1xCI Slot, 1xOptical Out, Bluetooth 5.0, RJ- 45 (Ethernet), 3xUSB 2.0
    • Тегло (с поставката) 22 kg
    • Размери с поставката 122.2 x 75.7 x 24.5 cm
    • VESA 300 x 200
    • Други характеристики Smart apps: Disney+ / Netflix / Youtube / Prime Video. Timeshift. Airplay 2. ThinQ AI. Dolby Vision. HDR 10
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >