Моята кошница

Turbo-X Android TV TXV-U6580SMT 65" 4K Ultra HD

Каталожен номер: 3314480
999.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 30.80 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Изследвай един вълнуващ свят на съдържание, чрез 65" TV Turbo-X TXV-U6580, който съчетава абсолютното Smart TV изживяване с върхово качество на картината 4K HDR!

С технология на изображението HDR10 за динамични цветове и по-реалистично усещане, резолюция 4K UHD за невероятна детайлност, 2600 CMP за плавна, естествена картина дори в най-бързите екшън сцени и операционна система Android TV, която дава достъп до най-големите платфоми със съдържание (Netflix, Amazon Prime Video, Spotify и др.), за снимки, игри и популярни apps, TXV-U6580 отваря един прозорец, за да се забавляваш по нов начин!

С бърз интерфейс на свързване Wi-Fi/Bluetooth, практично дистанционно с вграден микрофон и бутон за гласови команди за Google Assistant, ще достъпиш интернет, докато кажеш “Ok, Google!”
Turbo-X TXV-U6580
Android TV
Операционна система
Android TV
Версията 9.0 на операционната система Android TV обогатява smart телевизора ти с неограничени възможности за навигация, гласов контрол и достъп до Google Play за максимално развлечение!
4K UHD Resolution
Резолюция на дисплея
4Κ Ultra HD
4Κ Ultra HD е четири пъти по-висока резолюция от Full HD (3840 x 2160 pixels) за прожекции с невероятна рязкост.
 
HDR10
Обработка на изображение
HDR10
Технологията, която ще подобри картината ти! Оптимизирайки производителността както в тъмните, така и в силно осветените части на всяко изображение, ще се наслаждаваш на още по-живи и реалистични резултати.
1200 CMP
Честота на опресняване
2600 CMP
С честота на опресняване 2600 CMP имаш гладко възпроизвеждане на бързите екшън сцени благодарение на технологията 2600 Clear Motion Picture.
DVB-S2
Наземен цифров и сателитен приемник
DVB-Τ2/S2

Искаш да гледаш всички наземни цифрови канали с перфектна картина, както и всички безплатни сателитни канали? Turbo-X TV е готов да ти покаже всичко! Единственото, от което се нуждаеш, е една сателитна антена.

 
 
Android TV: Един нов свят на съдържание!
Новата серия телевизори Turbo-X 4K Smart с Android TV (версия 9.0) предоставя съдържанието, което искаш, в момента, в който го искаш! Чрез една позната потребителска среда и достъп до Google Play Store, в който можеш да откриеш любими приложения, филми, предавания, игри и музика, с вграден Google Assistant за директен достъп до интернет с използването на гласови команди и Chromecast за непрекъснат поток на съдържание от съвместими устройства, откриваш, играеш и гледаш всичко с високо качество на картина и звук! 
 
 
Резолюция 4K Ultra High Definition!
Когато имаш 4K резолюция 3840x2160 pixels на 65-инчовия дисплей на Turbo-X TXV-U6580, автоматично говорим за 4 пъти по-добро качество на картината от Full HD! Гледай любимите си филми, най-добрите viral videos и документални филми на National Geographic по-живо и реалистично от всякога, с резолюция Ultra HD!
 
 
HDR10 за несравнима картина!
Turbo-X TXV-U6580 TV интегрира технологията HDR10, която подобрява 4K резолюцията с отлично предаване както на тъмните, така и на осветените участъци на всяко изображение, за да се наслаждаваш на живо и реалистично зрително изживяване.
 
 
ΟK, Google!
Личният дигитален асистент Google Assistant се намира вече в ядрото на Android TV, следователно и в твоя Turbo-X 4K UHD TV! Готов е да приеме и изпълни всяка твоя гласова команда - за контрола на функциите на телевизора, безпроблемното търсене и възпроизвеждане на съдържание, за откриването на информация в интернет и за комуникацията ти с други smart устройства. Натискайки и задържайки бутона за микрофона на дистанционното, можеш да търсиш информация като например прогноза за времето или да гледаш любимото си видео в YouTube!
 
 
Покажи всичко с Chromecast!
Какво ще кажеш да можеш да гледаш филми и сериали на телевизора директно от компютъра или смартфона ти, лесно и без кабели? С технологията Google Chromecast можеш, тъй като позволява безжичното изпращане на аудиовизуален материал към Turbo-X 4K UHD TV, без да се натоварват по никакъв начин устройствата ти. Chromecast се поддържа от най-известните услуги като Netflix, YouTube и Spotify!
 
 
Netflix... на един "клик" разстояние!
«How to get away with murder», «Breaking bad», «Sense8»… и списъкът с TV сериали и успешни филмови продукции не спира тук! С Netflix* можеш да гледаш стотици филми и сериали, в желано от теб време. Необходима ти е интернет връзка и абонамент. Дистанционното на Turbo-X TV разполага с Netflix button.
 
Chromecast
 
Cast на Google!
Разполага с вграден Chromecast, следователно можеш лесно да предаваш любимото си дигитално средство, като например YouTube или Netflix, от мобилно устройство на страхотния дисплей на Turbo-X TV. Можеш да стриймваш от Android, iOS (изисква се използването на приложения на трети производители) или от PC.
Turbo-X Netflix Button
 
Netflix Button
 Сега Netflix е на 1 клик разстояние! Дистанционното разполага с Netflix бутон, за да имаш достъп до 100000 заглавия (необходим е абонамент за услугата).
Turbo-X TV Wi-Fi
 
Безжично свързване
Свържи Smart TV безжично към локалната си Wi-Fi мрежа и забрави за кабелите! Само с няколко клика можеш да имаш достъп до интернет, за браузване и video streaming от удобството на твоя диван.
 
Turbo-X TV DVB-T2
 
Цифров приемник DVB-T2
Оборудван с втората версия на цифровия приемник DVB-T2, за да гледаш цифровите канали с още по-добро качество.
 
Turbo-X TV Satellite
 
Светът в твоята "чиния"!
Сега имаш възможността да гледаш безплатните сателитни канали, свързвайки подходящата антена към вградения сателитен приемник.
 
Turbo-X TV PVR
 
Гледай отново и отново с PVR!
С функцията PVR можеш да гледаш любимите си предавания и филми, колкото пъти пожелаеш, тъй като можеш да ги запишеш на USB stick или твърд диск, за да ги достъпваш лесно във всеки един момент.
 

Характеристики
  • Диагонал Range От 55" до 65"
  • Вид LED-TV
  • Диагонал 65 inches (165.1 cm)
  • Резолюция 3840 x 2160 4Κ Ultra HD
  • Честота на опресняване 2600 CMP
  • Smart TV Smart Android
  • WiFi Да
  • Функция PVR Да
  • Цифров приемник DVB-C/DVB-T2
  • Сателитен приемник DVB-S
  • Енергиен клас G
  • Bluetooth Bluetooth 4.2
  • Интерфейс на свързване 3xHDMI, 1xCI Slot, 1xOptical Out, 1xHeadphones Out, Bluetooth 4.2, RJ- 45 (Ethernet)
  • Мощност на колоните 2 x 10 Watt
  • Usb Media Player Да
  • Тегло (с поставката) 15 kg
  • Размери с поставката 145.6 x 89.9 x 35.1 cm
  • VESA 400 x 400
  • Други характеристики Chromecast. Timeshift. USB Cloning. HDR 10
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >