Моята кошница

Turbo-X LED TV TXV-AU4380 43" 4Κ Ultra HD

Съвършена 4K HDR картина в 43 инча, с Android TV, Google Assistant, достъп до Netflix & Amazon Prime Video, интерфейс на свързване Wi-Fi и Bluetooth за максимално забавление!
Каталожен номер: 3535797
599.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Изследвай един вълнуващ свят на съдържание чрез 43" Turbo-X TV TXV-AU4380, който съчетава Smart TV изживяване с високо качество на картината 4K UHD!

С динамични цветове и по-голяма усещане за реализъм, естествена картина дори и при най-бързите екшън сцени и операционна система Android TV, която предоставя достъп до най-големите платформи със съдържание (Netflix, Amazon Prime Video, Spotify и др.), до снимки, игри и популярни apps, Turbo-X Android TV ти отваря един прозорец, за да се забавляваш по нов начин!

С бърз интерфейс на свързване Wi-Fi/Bluetooth, практично дистанционно с вграден микрофон и бутон за гласови команди за Google Assistant, ще достъпиш интернет, докато кажеш "Ok, Google!"
Turbo-X 43" TXV-AU4380
Android TV
Операционна система
Android TV
Версията 9.0 на операционната система Android TV обогатява smart телевизора ти с неограничени възможности за навигация, гласов контрол и достъп до Google Play за максимално развлечение!
4K UHD
Резолюция на дисплея
4K UHD
4K Ultra HD (3840 x 2160 pixels) е четири пъти по-висока резолюция от Full HD, за да се наслаждаваш на прожекции с невероятна рязкост.
Voice Commands
Контрол
Гласови команди
Телевизорът поддържа гласови команди чрез специално дистанционно, което разполага с микрофон и бутон за търсене. Алтернативно, търсенето се извършва чрез on-screen или стандартна клавиатура (продава се отделно).
Bluetooth 4.2
Интерфейс на свързване
Bluetooth 4.2
Свързвай съвместими Bluetooth устройства към телевизора си за безжично развлечение. Комбинирай го с безжични мишки, клавиатури, sound bars, headsets и gamepads, за неповторимо потребителско изживяване!
DVB-T2 on board
Приемник
DVB-T2
Оборудван с наземен цифров приемник DVB-T2, за да гледаш всичко с чиста картина. Едновременно с това си подготвен за евентуални бъдещи подобрения.
ван 
 
Android TV: Един нов свят на съдържание!
Новата серия телевизори Turbo-X 4K Smart с Android TV (версия 9.0) предоставя съдържанието, което искаш, в момента, в който го искаш! Чрез една позната потребителска среда и достъп до Google Play Store, в който можеш да откриеш любими приложения, филми, предавания, игри и музика, с вграден Google Assistant за директен достъп до интернет с използването на гласови команди и Chromecast за непрекъснат поток на съдържание от съвместими устройства, откриваш, играеш и гледаш всичко с високо качество на картина и звук! 
 
 
Резолюция 4K Ultra High Definition!
Когато имаш 4K резолюция 3840x2160 pixels на 43-инчовия дисплей на телевизора Turbo-X TXV-AU4380, автоматично говорим за 4 пъти по-добро качество на картината от Full HD! Гледай любимите си филми, най-добрите viral videos и документални филми на National Geographic по-живо и реалистично от всякога, с резолюция Ultra HD!
 
 
ΟK, Google!
Личният дигитален асистент Google Assistant се намира вече в ядрото на Android TV, следователно и в твоя Turbo-X 4K UHD TV! Готов е да приеме и изпълни всяка твоя гласова команда - за контрола на функциите на телевизора, безпроблемното търсене и възпроизвеждане на съдържание, за откриването на информация в интернет и за комуникацията ти с други smart устройства. Натискайки и задържайки бутона за микрофона на дистанционното, можеш да търсиш информация като например прогноза за времето или да гледаш любимото си видео в YouTube!
 
 
Покажи всичко с Chromecast!

Какво ще кажеш да можеш да гледаш филми и сериали на телевизора директно от компютъра или смартфона ти, лесно и без кабели? С технологията Google Chromecast можеш, тъй като позволява безжичното изпращане на аудиовизуален материал към Turbo-X 4K UHD TV, без да се натоварват по никакъв начин устройствата ти. Chromecast се поддържа от най-известните услуги като Netflix, YouTube и Spotify!

 
 
Netflix… на един "клик" разстояние!
«How to get away with murder», «Breaking bad», «Rain»… и списъкът с TV сериали и успешни филмови продукции не спира тук! С Netflix* можеш да гледаш стотици филми и сериали, в желано от теб време. Необходима ти е интернет връзка и абонамент. Дистанционното на Turbo-X TV разполага с Netflix button!
 
Chromecast
 
Безжично предаване Google Chromecast!
Разполага с вграден Chromecast, следователно можеш лесно да предаваш любимото си дигитално средство, като например YouTube или Netflix, от мобилно устройство на страхотния дисплей на твоя Turbo-X TV телевизор. Можеш да стриймваш от Android, iOS (изисква се използването на приложения на трети производители) или от PC.
Turbo-X Netflix Button
 
Netflix Button
Сега Netflix е на 1 клик разстояние! Дистанционното разполага с Netflix бутон, за да имаш достъп до 100000 заглавия (необходим е абонамент за услугата).
Turbo-X TV Wi-Fi
 
Безжично свързан!
Свържи Smart TV безжично към локалната си Wi-Fi мрежа и забрави за кабелите! Само с няколко клика можеш да имаш достъп до интернет, за браузване и video streaming от удобството на твоя диван.
 
Turbo-X TV DVB-T2
 
Цифров приемник DVB-T2
Оборудван с втората версия на цифровия приемник DVB-T2, за да гледаш цифровите канали с още по-добро качество.
 
Turbo-X TV Satellite
 
Светът в твоята "чиния"!
Сега имаш възможността да гледаш безплатните сателитни канали, свързвайки подходящата антена към вградения сателитен приемник.
 
Turbo-X TV PVR
 
Гледай отново и отново с PVR!
С функцията PVR можеш да гледаш любимите си предавания и филми, колкото пъти пожелаеш, тъй като можеш да ги запишеш на USB stick или твърд диск, за да ги достъпваш лесно във всеки един момент.
 

Характеристики
  • Диагонал Range От 39" до 43"
  • Вид LED-TV
  • Диагонал 43 inches (109.22 cm)
  • Резолюция 3840 x 2160 4Κ Ultra HD
  • Smart TV Smart Android
  • WiFi Да
  • Функция PVR Да
  • Цифров приемник DVB-T2
  • Сателитен приемник DVB-S
  • Bluetooth Bluetooth 4.2
  • Интерфейс на свързване 3xHDMI, 1xCI Slot, 1xOptical Out, 1xHeadphones Out, 1xStereo Mini Jack out
  • Енергиен клас G
  • Usb Media Player Да
  • Вградена памет 8 GB
  • Тегло (с поставката) 7.6 kg
  • Размери с поставката 97.1 x 56.7 x 7.7 cm
  • VESA 200 x 200
  • Други характеристики Приложения Internet. Timeshift. Chromecast. HDR 10
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >