Моята кошница

Turbo-X LED TV TXV-P6575 65" 4K Ultra HD

Каталожен номер: 4381491
799.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 30.18 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Изследвай един вълнуващ свят на съдържание, чрез телевизора 65" Turbo-X TXV-P6575, който съчетава Smart TV изживяване с високо качество на изображение 4K HDR.

С технология Micro Dimming за абсолютен контрол на контраста, резолюция 4K UHD (Super Resolution UHD+) за несравнима детайлност, поддръжка Dolby Atmos & Dolby Vision за прожекции със звук и картина с кино качество у дома, HDR10 за динамични цветове, както и невероятно усещане за реализъм, осигурява естествена картина, дори в най-бързите екшън сцени!

Успоредно с това, оптимизираната операционна система VIDAA TV и бързият интерфейс на свързване Wi-Fi осигуряват достъп до платформи като Netflix и YouTube, а функцията Miracast ти позволява да прехвърлиш съдържанието си на големия екран - осигурявайки достъп до нов начин на забавление!

Turbo-X LED TV TXV-P5575 55" 4Κ UHD
Super Resolution UHD+
Резолюция на дисплея
4K UHD (Super Resolution UHD+)
Един 4K UHD (Super Resolution UHD+) дисплей предоставя 4 пъти по-висока резолюция от Full HD картината, за прожекции с невероятно качество.
Dolby Atmos & Vision
Dolby Vision & Dolby Atmos
Dolby Vision & Dolby Atmos
Smart TV съчетава невероятното качество на Dolby Vision и Dolby Atmos за неповторимо home cinema изживяване, с по-блестящи ярки сцени и по-тъмни - изпълнение с детайли - сцени.
Micro Dimming
Контрол на осветлението
Micro Dimming
Наслади се на всеки детайл с точност дори в сцени, които съчетават цветове и сенки. Технологията Micro Dimming разделя дисплея на малки зони, за по-дълбоко черно и по-чисто бяло.
VIDAA TV OS
Операционна система
VIDAA TV OS
С множество приложения, Linux-based VIDAA TV OS улеснява браузването, предлага директен достъп до интернет и превръща телевизора в Smart Hub.
HDR10
Обработка на изображението
HDR10
Технологията, която ще подобри картината ти! Подобрявайки производителността както в тъмните, така и в прекалено осветените части на всяко изображение ще се насладиш на още по-живи и реалистични резултати.
 
 
Забавление с подпис Dolby
Ексклузивната технология на Dolby Laboratories, Dolby Vision*, предоставя изключителни подобрения като по-широк диапазон на яркост и дълбочина на цвета. Включва точни инструкции (metadata) за всеки кадър, за да гледаш сцените така, както ги е предвидил режисьорът, от удобството на твоя диван. Освен това, Smart TV е съвместим и с Dolby Atmos*, за да се наслаждаваш на впечатляващ триизмерен звук (изисква се съвместимо съдържание)*.
 
 
Зрително изживяване 4K Super Resolution UHD+
С резолюция 4K Super Resolution UHD+ имаш изображения с по-високо качество и по-малко деформация. Говорим за 4 пъти по-добро качество от Full HD (3840 x 2160 pixels), за да гледаш любимите си филми, най-добрите viral videos и документалните филми на National Geographic с естествени цветове и изключителна детайлност!
 
 
Micro Dimming за перфектен контраст!
Micro Dimming подобрява значително контраста на Turbo-X Smart TV. Благодарение на специалния софтуер, който анализира картината в различни зони и я настройва съответно, ще се наслаждаваш на невероятен контраст за едно наистина неповторимо зрително изживяване!
 
 
Един наистина умен телевизор!
Ежедневното забавление е нещо, което можеш да откриеш дори далеч от твоя компютър или смартфон. Независимо дали искаш да браузваш в интернет и да правиш tweets, или си в настроение да гледаш видеа в YouTube и любимите си сериали on-demand, операционната система Smart Opera с подобрени AI (изкуствен интелект) функции предлага всичко това, чрез един изключително богат на съдържание Smart Display.
 
 
Smart View
Искаш да гледаш трейлъра за новия сезон на любимия ти сериал и си забил очи в дисплея на мобилния си телефон? Функцията Smart View ти дава възможност да проектираш това, което виждаш на твоя таблет или смартфон директно върху големия екран на Turbo-X Smart TV.
 
 
Netflix и YouTube, на един клик разстояние!
"Big Bang Theory", "Breaking bad", "Stranger Things", "Better Call Saul", както и любимите ти видеа от YouTube с натискането на един бутон! С Netflix* можеш да гледаш стотици филми и сериали, в желано от теб време. *Необходима е интернет връзка, както и абонамент.
DVB-T2
 
Приемник DVB-T2
Разполага с цифров приемник DVB-T2, който представлява нов стандарт в излъчването на сигнал, за да си подготвен в случай на бъдеща променя на трансмисията.
Turbo-X TV PVR
 
PVR Ready: Гледай отново и отново!
С функцията PVR можеш да гледаш любимите си предавания и филми, колкото пъти пожелаеш, тъй като можеш да ги запишеш на USB stick или твърд диск, за да ги достъпваш лесно във всеки един момент.
DVB-S2
 
Светът в твоята "чиния"!
Харесва ти да гледаш британския новинарски бюлетин или танцуваш с корейски видеа? Сега можеш да гледаш всички свободни сателитни канали, свързвайки подходящата антена към вградения сателитен приемник DVB-S2!
Timeshift
 
Спри времето с Timeshift!
На най-интересния момент от наградите Oscar си, но си много гладен? С Timeshift можеш да направиш пауза, да хапнеш бързо и да продължиш от момента, в който си спрял, за да разбереш кой е актьор на годината!
Media Player
 
Media Player
Снимките от почивката в Италия и последният сезон на "The Crown" сега стават по-големи! Благодарение на USB порта и Media Player, можеш да гледаш всичко на телевизора си.

Характеристики
    • Диагонал Range От 55" до 65"
    • Вид LED-TV
    • Диагонал 65 inches (165.1 cm)
    • Технология на дисплея LED
    • Резолюция 3840 x 2160 4Κ Ultra HD
    • Smart TV Да
    • WiFi Да
    • Цифров приемник DVB-T2
    • Сателитен приемник DVB-S
    • Мощност на колоните 2 x 12 Watt
    • Енергиен клас E
    • Usb Media Player Да
    • Интерфейс на свързване 3xHDMI, 1xCI Slot, 1xOptical Out, 1xRJ-45 (Ethernet), 2xUSB 2.0
    • Тегло 17.4 kg
    • Размери с поставката 145.3 x 89.9 x 26.7 cm
    • VESA 400 x 200
    • Други характеристики Smart apps: Netflix / Youtube / Spotify / Prime Video. Dolby Vision. Local Dimming. USB Cloning. HDR 10
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >