Моята кошница

Turbo-X QLED TV TXV-Q5590 55" 4K Ultra HD

Каталожен номер: 4090543
749.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 38.70 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Подобрено изживяване при гледане 4K, отлични цветове, богати детайли, елегантен дизайн, голямо разнообразие от съдържание: 55" 4K UHD QLED Smart Android TV Turbo-X TXV-Q5590 предлага подобрено ниво на забавление!

Идва с 4-ядрен процесор за оптимална оптимизация на изображението, дисплей с QLED технология за по-голям контраст и по-висока яркост, технологии HDR (HDR10, HLG) и Dolby Vision за дълбоко черно и наситено бяло, дигитален асистент Google Assistant и поддръжка на гласови команди, както и аудио технологии Dolby Digital Plus™/Dolby Audio Processing (DAP) - така че невероятната картина да се придружава от звук със също толкова добро качество.

Разполага с операционна система Android TV (версия 11) за директен достъп до популярни платформи (Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Apple TV+, Spotify и др.), приложения, услуги и периферия.

С модерен, тънък дизайн и дискретна средна стойка, Turbo-X TXV-Q5590 не само подобрява картината, но и естетиката на дома ти!

Turbo-X 4K QLED TV TXV-Q4390
4K Ultra HD
Резолюция
4K Ultra HD
С резолюция 4K (3840 x 2160 pixels), телевизорът показва 4 пъти повече детайли в сравнение с един Full HD TV.
Yealink IP Phone Headset UH34 Dual
Операционна система
Android TV
Версията 11 на операционната система Android TV обогатява smart телевизора ти с неограничени възможности за навигация, гласов контрол и достъп до Google Play за максимално развлечение!
Voice Control
Контрол
Гласови команди
Android TV е проектиран и за гласово търсене, с микрофон (на дистанционното) и бутон за търсене. Алтернативно, търсенето се извършва чрез on-screen или обикновена клавиатура (продава се отделно).
Wi-Fi + Bluetooth
Безжично свързване в мрежа
Wi-Fi
Освен с Ethernet (LAN) и Bluetooth®, разполага и с Wi-Fi за бързо безжично свързване в мрежа, поддръжка Mirroring и DLNA, така че да се наслаждаваш на съдържание от устройствата си без кабели!
3x HDMI 2.0
Свързване
3x HDMI 2.0
Телевизорът разполага с портове USB (2x), Digital Audio (optical), Audio Line Out (изход за слушалки) и 3x HDMI 2.0. Поддържа и HEVC (H.265).
 
 
QLED 4K: Изживяване с нови измерения
Turbo-X 4K UHD QLED Smart Android TV е базиран на технологията Quantum dot и точно това отличава QLED от конвенционалните TVs. Какво означава това? По-голяма яркост, разширена цветова палитра, по-дълбоко черно и реалистично изживяване при гледане. А в комбинация с 4K резолюцията имаш още по-завладяващо качество на изображението, за да се наслаждаваш на филмови продукции, интересни видеа и спортни събития!
 
 
Невероятни цветове
С поддръжка Dolby Vision™ и технология HDR, съвместима със стандартите HDR10 и HLG, Turbo-X 4K UHD QLED Smart Android TVs постигат по-високи нива на яркост в сравнение с други HDR телевизори, за да разграничаваш и най-малките детайли, текстурата на нощта и различните градации на светлината, но и да се насладиш на изображения с голяма дълбочина и реализъм!
 
 
По-умен процесор
Подобреният дизайн среща високата производителност в Turbo-X 4K UHD QLED Smart Android TV. 4-ядреният процесор обединява сили с Android TV, осигурявайки вълнуващо изживяване. Благодарение на Android на телевизора си, можеш да браузваш, да инсталираш и отваряш приложения и да гледаш on-demand видео лесно и забавно. Също така оптимизира качеството на съдържанието, за да ти предостави невероятна детайлност и дълбочина на изображенията.
 
 
Android TV: Безкрайни опции!
Turbo-X 4K Smart TVs с Android TV (версия 11) предоставят съдържанието, което искаш, в момента, в който го искаш! Чрез една позната потребителска среда и достъп до Google Play Store, в който можеш да откриеш любими приложения, филми, предавания, игри и музика, с вграден Google Assistant за директен достъп до интернет с използването на гласови команди и Chromecast за непрекъснат поток на съдържание от съвместими устройства, откриваш, играеш и гледаш всичко с високо качество на картина и звук!
 
 
Свят на забавления на едно място!
Приложенията от streaming платформите (необходимо е да имаш активен абонамент) оживяват на Turbo-X 4K Smart TV с невероятен набор от предавания и съдържание. Гледай телевизионни сериали, филми и оригинални програми в Netflix, награждавани сериали и филми в Amazon Originals, ексклузивно и награждавано съдържание в Apple TV+ и хиляди часове сериали, филми и оригинално съдържание от създателите на Disney Plus (Disney, Pixar, Marvel, Star Wars и др.). Разбира се, винаги имаш ново съдържание, музика, новини и не само с официалното приложение на YouTube.
 
 
Достъп до богато спортно съдържание
Turbo-X 4K Smart TVs предоставят изключителни възможности що се отнася до спортно съдържание, тъй като комбинират on demand, но и предавания на живо с неповторимо изживяване при гледане. С възможност за инсталиране на популярни платформи (напр. EON TV) имаш най-добрите събития от баскетбол, футбол, тенис, моторни спортове и други, в съчетание с богато информационно и развлекателно съдържание (необходим е активен абонамент и съответен програмен пакет).
 
 
Тънък и елегантен дизайн
4K зрителното изживяване се съчетава с елегантния дизайн: Turbo-X QLED 4K UHD Android TVs разполагат с изключително тънък профил, който им позволява без усилие да станат едно цяло с интериора ти, придавайки минималистична нотка. С или без красивата и практична стойка, привличат погледите и подчертават пространството по най-красивия начин, докато се наслаждаваш на любимия си сериал или филм.
 
 
Google Assistant
Дигиталният асистент Google Assistant се намира вече в ядрото на Android TV, следователно и в твоя Turbo-X Smart TV! Готов е да приеме и изпълни всяка твоя гласова команда - за контрола на функциите на телевизора, безпроблемното търсене и възпроизвеждане на съдържание, за откриването на информация в интернет и за комуникацията ти с други smart устройства. Натискайки и задържайки бутона за микрофона на дистанционното, можеш да търсиш информация като например прогноза за времето или да гледаш любимото си видео в YouTube!
 
 
Покажи всичко с Chromecast!

Какво ще кажеш да можеш да гледаш филми и сериали на телевизора директно от компютъра или смартфона ти, лесно и без кабели? С технологията Google Chromecast можеш, тъй като позволява безжичното изпращане на аудиовизуален материал към Turbo-X 4K QLED TV, без да се натоварват по никакъв начин устройствата ти. Chromecast се поддържа от най-известните услуги като Netflix, YouTube и Spotify!

Dolby Digital Plus™
 
Premium звук с Dolby Digital Plus™
Dolby Digital Plus™ е усъвършенствана surround аудио технология, която позволява да се насладиш на изживяване Dolby Audio™ на телевизори, добавяйки дълбочина и мощ за чист, реалистичен звук чрез слушалки и колонки. Базиран на основните технологии Dolby Digital®, установеният стандарт за surround звук за кино, излъчване и домашно кино.
HbbTV Compatible
 
Влез в света на HbbTV
Съвместим е с услугата хибридната платформа за излъчване HbbTV, която ти позволява да преглеждаш електронен гайд за предишни или следващи програми, да гледаш on-demand предавания през телевизионния приемник, без допълнителни приложения или допълнителни устройства. Всичко, което трябва да направиш, е да избереш съвместим канал и да натиснеш червения бутон на дистанционното управление!
DVB-T2 Receiver
 
Цифрова телевизия с DVB-T2
Тъй като телевизионният спектър в UHF зоната намалява драстично, Turbo-X TV хармонизира със спецификациите на стандарта DVB-T2 и включва подобен цифров приемник, който предлага още по-висока резолюция.
Turbo-X TV Wi-Fi
 
Безжично свързване
Свържи Smart TV безжично към локалната си Wi-Fi мрежа и забрави за кабелите! Само с няколко клика можеш да имаш достъп до интернет, за браузване и video streaming от удобството на твоя диван.
 
Turbo-X TV Satellite
 
Светът в твоята "чиния"!
Сега имаш възможността да гледаш безплатните сателитни канали, свързвайки подходящата антена към вградения сателитен приемник.
 
Turbo-X TV PVR
 
Гледай отново и отново с PVR!
С функцията PVR можеш да гледаш любимите си предавания и филми, колкото пъти пожелаеш, тъй като можеш да ги запишеш на USB stick или твърд диск, за да ги достъпваш лесно във всеки един момент.

Характеристики
    • Диагонал Range От 55" до 65"
    • Вид QLED-TV
    • Диагонал 55 inches (139.70 cm)
    • Резолюция 3840 x 2160 4Κ Ultra HD
    • Технология на дисплея QLED
    • Smart TV Smart Android
    • WiFi Да
    • Цифров приемник DVB-T2
    • Сателитен приемник DVB-S
    • Функция PVR Да
    • Енергиен клас F
    • Мощност на колоните 20 Watt
    • Bluetooth Да
    • Интерфейс на свързване 3xHDMI, 1xCI Slot, 1xHeadpnones Out, RJ- 45 (Ethernet), 1xUSB 2.0
    • Тегло (с поставката) 14.8 kg
    • Размери с поставката 123.3 x 75.5 x 23 cm
    • VESA 200 x 200
    • Други характеристики Smart apps: Netflix / Youtube / Spotify / Prime Video. Безжично предаване. Google Assistant. Dolby Vision. HDR 10
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >