Моята кошница

SanDisk Extreme Pro 128 GB USB Stick

С вместимост 128GB, иновативен дизайн, високи скорости на четене/запис и богат софтуер!
Каталожен номер: 2648490
139.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 5 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

SanDisk Extreme PRO USB 3.1 е един изключително бърз и лесен начин за трансфер на данни между устройства и създаване на backup на файлове. С вместимост 128GB и скорости на четене, които достигат 420MB/s, ще виждаш файловете си на мига, а с безплатния софтуер за криптиране 128-bit SecureAccess можеш да прехвърляш безопасно личните си данни и поверителна информация. Съвместим с USB 3.0 и USB 2.0, SanDisk Pro Extreme 128GB може да се свърже към всеки компютър, а тъй като е Plug n’ Play, ще можеш да прехвърляш и управляваш файловете си, без сложни процедури и инсталации.

Pro-Extreme
 

Прехвърли един 4K филм за по-малко от 15 секунди!

Невероятно високите скорости на четене и запис на SanDisk Pro Extreme, 420MB/s и 380MB/s съответно, ти позволяват да прехвърлиш един 4Κ филм за по-малко от 15 секунди или 1000 снимки за по-малко от 25 секунди (при размер на файла 4ΜΒ).

 

Джобен SSD

SanDisk Extreme PRO ти предоставя производителността, възможностите и надеждността на един SSD с размерите на USB флашка, съвместима с портове USB 3.1/USB 3.0/USB 2.0.

 

Устойчиво алуминиево покритие

Разполага с елегантно и устойчиво, алуминиево покритие за защита от повреди при всекидневно използване и по-голяма издръжливост във времето. SanDisk Extreme PRO USB 3.1 ти позволява да носиш в джоба си 128GB данни!

 
Не чакай нито миг

Портът USB 3.1 (Gen 1) е съвместим с по-старите USB стандарти (USB 3.0/USB 2.0) и ти предоставя възможност да прехвърляш данни от и към флашката със скорости на четене/запис, които достигат 420MB/s.

 
SanDisk SecureAccess

Софтуерът SanDisk SecureAccess ти позволява да създадеш лична папка, защитена от парола за достъп, за да съхраняваш поверителна информация лесно (Drag & Drop) с криптиране 128-bit AES.

 
Възстановяване на файлове

SanDisk Extreme PRO USB 3.1 идва със софтуера за възстановяване на данни RescuePRO Deluxe, с помощта на който, можеш да си възвърнеш лесно файловете, които си изтрил по погрешка (изисква се изтегляне на инсталационния файл).

Характеристики
    • Вместимост 128 GB
    • Интерфейс на свързване USB 3.1
    • Максимална скорост на четене 420 MB/Sec
    • Максимална скорост на запис 380 MB/Sec
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >