Моята кошница

Fiio USB DAC Headphone Amplifier Olympus 2 E10k

Каталожен номер: 2225999
169.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

Класическо прераждане, подобрено представяне
 

E10K е дългоочакваният ъпдейт на оригиналния E10 USB DAC и усилвател за слушалки. FiiO E10K е преносимо аудио устройство, което може да се използва у дома или в движение с всеки настолен или преносим компютър, за да се насладите на висока прецизност от цифрово възпроизвеждане на музика. Устойчив на механични натоварвания, но прецизен в работата.

E11K
 
USB интерфейс

USB интерфейс поддържа до 96kHz / 24bit с висока разделителна способност аудио потоците, благодарение на технологията базирана в чип Texas Instruments PCM5102 и може да извеждат аудио слушалки, за изход към външен усилвател, или цифров коаксиален изход към външен DAC.

 
Висококачествен усилвател

Вграденият висококачествен усилвател е с достатъчно мощ да управлява неефективни или с висок импеданс слушалки. Копчетата са гладки ергономични и ясно обозначени. Устройството е произведено в алуминиев корпус с груби стени, анодизирани в черен цвят и ще изглежда добре на вашия работен плот.

 
Ключови предимства

Потенциометър с безпрепятствен дизайн за лесна работа, вграден 3dB bass, USB цифрово аудио конвентиране, Fixed volume full-scale за максимално качество на сигнала. Maximum audio format: 96Khz/24Bit. В производството му е вложен оптимизиран филтър, който ще доведе до намаляване на нивото на фоновия шум, което подобрява нивото на детайлност.

 
Дизайн и здравина

В допълнение към подобрените аудио показатели, като по-висока изходна мощ и по-нисък шум и изкривяване е с алуминиев корпус и повишена издръжливост. Fiio E10K е обурудван и с цифров коаксиален и линеен изходи, така че устройството може да използва и в стационарна аудио система. LMH6643 чип с добри динамични характеристики, позволява да се използват слушалки с импеданс от 16 до 150 ома.

Характеристики
  • Честоти 20 Hz - 20 KHz
  • Изходен импеданс <1.04 Ω
  • Headphone Out 3.5 mm stereo Jack
  • Тегло 78 gr
  • Размери 80 x 49.1 x 21 mm
  • Други характеристики Bass Boost. SNR: >105 dB (A-weighted)
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >