Моята кошница

Fazn External SSD XS1 240GB Silver

Външен SSD 240GB с минималистичен дизайн, съвместимост с Windows, macOS, Linux и Android, както и придружаващ кабел/ адаптор за максимална гъвкавост!
Каталожен номер: 4270444
59.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Външният Fazn External SSD XS1 е малки размери, изключително гъвкав и предоставя висока производителност с минималистичен дизайн и луксозна конструкция с метално покритие.

С размери 100 x 29,4 x 9 mm и тегло 30 грама, пренася се лесно навсякъде. Осигурява скорости на четене и запис 450 MB/s и 420 MB/s съответно, тъй като поддържа стандарта USB Type-C (USB 3.2). Този модел е с капацитет 240GB.

В опаковката на продукта е включен кабел USB Type-Α (male) към USB Type-C, както и адаптор USB Type-A (female) към Type-C, така че да не се затрудняваш при свързването на Fazn External SSD XS1 към различни устройства. Съвместим е с операционните системи Windows, MacOS, Linux и Android.

Ако искаш да имаш надеждно, безопасно и бързо средство за съхранение, лесно за пренасяне и с голям капацитет, Fazn External SSD XS1 е това, което търсиш.

Fazn External SSD XS1
 
 
Незабавно прехвърляне на файлове
Със скорости на четене и запис, които достигат 450MB/s и 420MB/s съответно (поддържа USB Type-C, който се назира на USB 3.2), ще се наслаждаваш на бързо прехвърляне на данни, скоростно теглене или създаване на backup и изключително гладко възпроизвеждане на мултимедийни файлове (напр. филми), навсякъде и по всяко време.
 
 
Лесно използване
В опаковката на Fazn External SSD XS1 ще откриеш кабел USB Type-Α (male) към USB Type-C, както и адаптор USB Type-A (female) към Type-C, за да имаш възможност да го свързваш към всяко устройство или PC.
 
 
Съвместим с всичко!
Fazn External SSD XS1 е съвместим с всички операционни системи за компютри и мобилни устройства - Windows, macOS, Linux и Android, за да се наслаждаваш на гъвкавост и удобство.

Характеристики
    • Вместимост 240 GB
    • Интерфейс на свързване USB 3.2/USB Type-C
    • Максимална скорост на четене 450 MB/sec
    • Максимална скорост на запис 420 MB/sec
    • Размери 10 x 2.9 x 0.9 cm
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >