Моята кошница

Samsung Ext. SSD T7 Portable 1TB Blue

Външен SSD на Samsung, който поддържа скорости на четене и запис до 1050 и 1000 MB/s (sequential, варира според капацитета). Здрав, тънък и с джобен размер!
Каталожен номер: 4156005
225.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 39.75 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 16:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 3 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Външният Portable SSD на Samsung, T7 е идеалното решение за съхранение и пренасяне на данни, със скорост и висока сигурност.

Portable SSD T7 на Samsung е идеален за прехвърляне на големи файлове на мига, тъй като използва невероятната скорост на стандарта USB 3.2 Gen 2 и интегрираната технология PCIe® NVMe™. Постига скорости на четене и запис (sequential) до 1050MB/s и 1000MB/s съответно!

В допълнение, той е изключително устойчив, тъй като здравият алуминиев корпус му позволява да издържи на падане дори от височина 2 метра. Данните ти също са в безопасност благодарение на криптирането AES 256-bit. Съвместим е с Windows PC, Mac компютри и мобилни устройства с Android.

Samsung Portable SSD T7
 
 
Лек и практичен
Изключително лек и с джобен размер, Portable SSD T7 на Samsung осигурява високи скорости на трансфер и сигурност за твоите данни, което го прави чудесен и лесен начин за прехвърляне и съхранение на големи файлове. Наслаждавай се на висока производителност ежедневно, независимо дали играеш, забавляваш се или работиш с Portable SSD T7.
 
 
Бърз трансфер на данни!
Можеш да прехвърляш огромни файлове за секунди, като използващ удивителната скорост на стандарта USB 3.2 Gen 2. С вградената технология PCIe® NVMe™ се постигат скорости на четене и запис (sequential) до 1050 MB/s и 1000 MB/s съответно. Това означава, че Portable SSD T7 показва два пъти по-високи скорости от предишния модел T5.
 
 
Издръжлив и сигурен
SSD означава Solid State Drive, съответно не включва движещи се части. SSD хардуерът, който може да бъде защитен с парола чрез AES 256-bit криптиране, е затворен в издръжлив метален корпус, който запазва данните непокътнати дори след падане от 2 метра.
 
 
Усъвършенствана система за охлаждане
Можеш да използваш Portable SSD T7 на Samsung без да се притесняваш, че може да прегрее. Усъвършенстваната система за охлаждане използва технологията Dynamic Thermal Guard, за да издържи и контролира високите температури, дори при най-високи скорости.
 
 
Елегантен и компактен
Portable SSD T7 идва в джобен размер. Разполага с тънък и много лек корпус. Почти с размерите на кредитна карта и тегло само 58 грама, компактната алуминиева конструкция от една част (unibody) се побира удобно в дланта ти.
 
 
Открий подходящия за теб!
Избери цвят от класическо черно до синьо и привличащо вниманието червено. Предлага се и в три капацитета - 500GB, 1TB или 2TB - за да избереш подходящия за потребностите ти.
 
 
Съвместимост
Сега имаш достъп до файловете си по всяко време и навсякъде. Portable SSD T7 е съвместим с компютри, PC или Mac, Android устройства, игрови конзоли и др. В опаковката му са включени кабели USB Type C-to-C и Type C-to-A за по-голямо удобство и лесна употреба.
 
 
Софтуер за управление
Portable SSD T7 идва с предварително инсталиран софтуер на компанията за PC и Mac компютри, за да ти помогне да зададеш парола за достъп и да получаваш най-новите актуализации на фърмуера. Можеш също да изтеглиш съответния mobile app за смартфони и таблети с операционна система Android.
 
 
№1 памет Flash в света
Samsung е водеща компания за разработване на решения за памет flash от 2003 година. Фърмуерът и компонентите, включително световноизвестните DRAM и NAND чипове на Samsung, се произвеждат от самата компания, за качество, на което можеш да се довериш.

Характеристики
    • Вместимост 1 TB
    • Интерфейс на свързване USB 3.2 Gen 2
    • Максимална скорост на четене 1050 MB/sec
    • Максимална скорост на запис 1000 MB/Sec
    • Размери 8.5 x 5.7 cm
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >