Моята кошница

Toshiba HDD External 2.5" Canvio Basics 2TB

Прехвърляй бързо файлове чрез порта SuperSpeed ​​​​USB 3.2 Gen 1 и съхранявай до 2TB данни на външния твърд диск Canvio Basics!
Каталожен номер: 4160266
159.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 28.09 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 16:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 3 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Прехвърляй бързо файлове чрез порта SuperSpeed USB 3.2 Gen 1 и съхранявай до 2 TB данни на външния твърд диск Canvio Basics.

Готов е за използване с Microsoft Windows и не изисква инсталиране на софтуер, така че можеш да започнеш да съхраняваш всичките си любими файлове бързо и лесно. С изчистен дизайн и матово покритие, което пасва идеално на бюрото или чантата ти, когато пътуваш. В допълнение, твърдият диск се свързва и с по-стар хардуер, благодарение на съвместимостта с USB 2.0 стандарта.

Toshiba Canvio Basics
 
Високи скорости на трансфер
С технология USB 3.2 Gen 1, тези преносими твърди дискове са много по-бързи от съответните устройства USB 2.0, но поддържат същата съвместимост и позволяват бързо прехвърляне при организирането на файловете ти.
Toshiba Canvio Basics
 
Plug-and-play улеснение
Свързват се и работят веднага. Готови за използване с Microsoft Windows без необходимост от инсталиране на софтуер. Копирай на направи paste на файловете, които искаш да прехвърлиш от и на твоя лаптоп или PC.
Toshiba Canvio Basics
 
Данните ти са в добри ръце
С повече от 50 години опит в технологиите за твърди дискове и несравними стандарти за качество, преносимите модели на Toshiba предлагат надеждно и сигурно съхранение на твоите файлове, където и да си.
 
 
Съхранявай всичките си файлове
Голям капацитет за съхранение в удобен компактен корпус с черно матово покритие. Твърдите дискове Canvio Basics се предлагат в няколко капацитета до 4 TB и са идеално решение за съхранение на данни, музика, филми и снимки. Захранват се само чрез USB и не изискват допълнително захранване освен USB кабел, свързан към PC или лаптоп.
 
 
Винаги с теб
Външният твърд диск Canvio Basics се побира лесно в джоба или чантата ти. Елегантният модерен дизайн ти позволява да излезеш със стил и ти предоставя качествено място за съхранение, когато имаш нужда.

Характеристики
    • Тип 2.5 inches
    • Вместимост 2 TB
    • Интерфейс на свързване USB 3.2
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >