Моята кошница

WD HDD External 2.5" 4TB My Passport Blue

Любимата серия външни твърди дискове My Passport на WD има нов дизайн, скоростен порт USB 3.2 (Gen 1) и софтуер WD Discovery™, за да контролираш данните си - online и offline!
Каталожен номер: 3351599
279.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 49.29 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 16:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 3 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Преносимите дискове от серията WD My Passport ти дават възможност да пренасяш файловете си безопасно. Разполагат с модерен дизайн, за да подхождат на съвременните лаптопи и десктоп компютри. 
 
Предварително конфигурирани за Windows 10 (могат да се конфигурират и за други операционни системи, в зависимост от нуждите ти), така че да можеш да ги използваш веднага, разполагат със защита с код за достъп и криптиране на файлове (256-bit AES) на ниво материал, пазейки снимки, видеа, документи и други файлове далече от любопитни погледи. 

Със софтуер WD Backup™ и бърз порт Superspeed USB (USB 3.2 Gen 1) позволяват създаването на backup (резервни копия) по лесен начин, а с WD Discovery™ предоставят връзка с популярни платформи (Facebook, Dropbox, Google Drive и др.), за да организираш съдържанието си по-лесно от всякога!

С вместимост 4ΤΒ и 3 години гаранция, можеш да съхраняваш файловете си безопасно, дълго време!
External HDD WD My Passport
 
 
Тънък дизайн!
Преносимите дискове от серията My Passport идват с обновен дизайн и се побират в дланта на ръката ти. Подхождат напълно на най-съвременните модели компютри. Налични са в много цветове, за да откриеш този, който подхожда на личния ти стил и готови за използване out-of-the-box, предоставяйки необходимите кабели за свързване (SuperSpeed USB), инструкции за бързо стартиране и софтуер!
 
 
Backup на момента!
За снимките, видеата или служебните документи, софтуерът WD Backup™ (който се включва в приложението  WD Discovery™) ти позволява да предпазваш важните данни чрез автоматична процедура по съхранение. Просто изтегли софтуера WD Backup, свържи диска към компютъра си и задай желания почасов, дневен или месечен график за създаване на резервни копия!
 
 
Код за достъп и криптиране на съдържание!
Софтуерът WD Discovery™ осигурява поверителност на файловете ти, с възможност за създаване на код за достъп по твой избор. Така се улеснява активирането на защитата с код за достъп и криптиране на материал с AES 256-bit, пазейки данните ти от любопитни погледи.
 
 
Social friendly!
С помощта на софтуера WD Discovery™ се свързваш лесно и бързо с популярни социални мрежи и cloud услуги за съхранение - като Facebook, Dropbox и Google Drive - за да качваш, организираш и споделяш снимки, видеа и документи с преносимите дискове от серията WD My Passport и да създаваш резервни копия (backup) на online социалния си живот!

Характеристики
    • Тип 2.5 inches
    • Вместимост 4 TB
    • Интерфейс на свързване USB 3.2
    • Максимална скорост на трансфер 5 Gbit/sec
    • Цвят Син
    • Опаковка Retail
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >