Моята кошница

Logitech Rally Bar Conference Cam System Mini Graphite

Logitech Rally Bar може да се свърже към PC, Mac или да работи независимо. Осигурява картина до 4K и разполага с AI технологии!
Каталожен номер: 3929051
5549.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Logitech Rally Bar Mini поставя нови стандарти във видеоконференциите и е изключително лесен за използване. Предоставя видео и аудио с кинематографско качество и е много стилно устройство "всичко в едно", идеално за конферентни зали със среден размер, като разполага с голям потенциал за разширяване.

Rally Bar Mini може да се свърже към всеки компютър (PC или Mac) или може да се използва и независимо, чрез вградените възможности за обработка за стартирането на приложения за видеоконференции директно на устройството. Rally Bar Mini разполага с мощни високоговорители с ниско изкривяване и усъвършенствана микрофонна система за създаване на незабравими изживявания при видео разговори, които се чуват също толкова добре, колкото изглеждат!

Специализираната камера с AI (Изкуствен интелект) подобрява автоматичното кадриране RightSight и предоставя информация за залата директно на конзолата Logitech Sync. Logitech Rally Bar е съвместим с най-популярните приложения за видеоконференции като Microsoft Teams, Zoom и други.

Logitech Rally Bar Mini
 
 
Лесен за използване
Започни срещата с едно докосване, свързвайки безпроблемно Rally Bar към предварително конфигурираното решение за залата. Превърни всяко пространство в конферентна зала с едно докосване за лесно споделяне на съдържание и др. Подобри изживяването си при видеоконференции с картина с качество като на кино, отлично възпроизвеждане на цветовете и превъзходна визуална точност.
 
 
Отлична картина
Rally Bar предоставя изключително ясни изображения с резолюция до 4K, 4x цифрово увеличение, визьор AI за наблюдаване на стаята и броене на участниците. Разполага с механично панорамиране и накланяне за автоматично кадриране RightSight™.
 
 
Интелигентна технология RightSight™
Използвайки AI, възприятие на човешко ниво и механичен режим за панорамиране, накланяне и мащабиране, Rally Bar се адаптира към динамиката на видеоконференцията и поддържа камерата фокусирана върху действието (фокусира се върху този, който говори с микрофони с високо прецизно формиране на лъча на звука.). Технологията RightSight™ открива участниците в срещата, автоматично премества обектива и настройва увеличението, така че никой да не остане извън кадъра.
 
 
Интелигентна технология RightSound™
Усъвършенстваната технолгия на звука на Rally Bar осигурява мощен звук, който изпълва залата и гарантира, че всички се чуват ясно. Технологията RightSound™ автоматично изглажда силните и тихите гласове, като същевременно намалява фоновия шум, за изключително чисти разговори. Технологията RightSound™ се основава на изкуствен интелект и непрекъснато се подобрява с времето.
 
 
Разшири разговора
Покрий лесно по-големи групи и пространства, като започнеш с обхват на аудио улавяне на микрофона 4,6 метра (варира в зависимост от средата) и опцията за разширяване с до два модула Rally Mic (опционално, варира в зависимост от средата).
 
 
Данни, които се базират на AI
Следи данни за използването на залите от конзолата Logitech Sync (контролно табло), които се събират от функцията за броене на хора, с която разполага AI визьора.
 
 
Лесно управление
Следи и управлявай устройствата за видеоконференции само от една конзола с Logitech Sync. Освен това можеш да видиш оперативна информация за използването на залите.

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >