Моята кошница

Logitech Rally Ultra HD Cam Dual Kit

Premium Ultra-HD Conference Cam система за телеконференции с високо качество, автоматичен контрол, технология RightSense, модулна аудио система и елегантен дизайн!
Каталожен номер: 3114171
4999.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Системата Logitech Rally предоставя картина на студийно ниво, изключително чист звук и автоматизирани RightSense, за по-добри срещи с приложения за телеконференция, които са съвместими с USB устройства, включително Google Hangouts Meet, Microsoft Skype за фирми, Microsoft Teams и Zoom.

С модулна аудио система за пълно покритие на средни до големи зали, периферни устройства с високо качество и елегантен дизайн и изкусно проектирана организация за кабели, Rally е идеална за средни и по-големи зали.

Turbo-X
 
 
Картина на студийно ниво

Благодарение на системата Ultra-HD, Rally осигурява изключително ясна картина, впечатляващи цветове и невероятна зрителна точност при резолюции до 4K. Технологията Logitech RightLight оптимизира баланса на осветлението, за да подчертава лица и да представи по естествен начин тоновете на кожата, дори в условия на слаба светлина.

 
 
Усъвършенствана модулна аудио система

Чистият звук е необходим при международни телеконференции и Rally се отличава, предоставяйки звук, който е естествен, жив и изключително чист. Технологията Logitech RightSound подобрява чистотата на гласа, намалявайки околните шумове, изглаждайки автоматично гласовете и фокусирайки се върху настоящите говорители. Изключително чувствителните модули на микрофонагарантират, че всички участници в конференцията се чуват чисто, а високоговорителите изпълват големи зали с богат и жив звук.

 
 
Елегантен, индустриален дизайн

Всеки компонент на системата Rally разполага с изключителен индустриален дизайн, който подхожда на всяко работно място. Освен че системата Rally позволява на всички да се виждат и чуват перфектно по време на телеконференциите, всяка нейна част има една и съща изключителна визия. Камерата PTZ с високо качество в ядрото на системата притежава елегантно покритие в черен матиран цвят, със сиви метални елементи, които се допълват от красива аудио периферия и аксесоари, които подхождат перфектно на всяка зала.

 
 
Подобрено потребителско изживяване

Logitech RightSense е набор от технологии, интегрирани в системата Rally, които автоматизират функциите за по-добро потребителско изживяване. Технологията RightSight предоставя перфектно автоматично кадриране на участниците, независимо от разстоянието им от обектива. Технологията RightLight дава приоритет на лицата, за да предаде по естествен начин тоновете на кожата, а технологията RightSound оптимизира чистотата на гласа, намалявайки околните шумове, изглаждайки автоматично гласовете и фокусирайки се върху настоящите говорители.

 
 
Интелигентен начин на управление

Разполагайки с централен дисплеен модул и настолен централен модул, за да се запазват кабелите подредени и организирани, периферията на системата Rally и компютърът в конферентната зала остават безопасно разположени извън зрителното поле. Свързани само с един кабел CAT6, и двата централни модула разполагат с богат интерфейс на свързване, така че да можеш да поставиш компютъра в конферентната зала близо до екрана или на масата. Входът HDMI на настолния централен модул премахва нуждата от удължители за кабели, които струват допълнително и улесняват използването на съдържание чрез кабелно свързване.

Turbo-X
Всички в кадър

Контролът на камерата Logitech RightSight адаптира автоматично обектива, за да бъдат в кадър всички, които участват в конференцията, независимо от формата и размера на залата.

Turbo-X
Нека слънцето си блести

Дори в конферентни зали с големи прозорци, технологията Logitech RightLight с голям динамичен диапазон (WDR) дава приоритет на лицата и на човешките тела, а не на предметите и повърхностите.

Turbo-X
Преместване, наклон и zoom

Скоростта на преместване и наклон се адаптира автоматично на нивото zoom. Резултатът: по-бавно движение, когато камерата прави zoom за повече контрол и по-бързо движение, когато камерата намалява zoom-а за бързо кадриране.

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >