Моята кошница

Logitech Web Camera BCC950

Идеална за видео разговори 1-4 души, покривайки малки работни групи! Съвместима е с популярните приложения и предоставя Full HD резолюция на видео!
Каталожен номер: 2822512
399.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 16:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Сега малките работни групи могат да осъществяват видеоконферентни разговори във всеки един момент, с картина и звук, които впечатляват. All-in-one BCC950 включва механично движеща се камера с висока резолюция, мощен високоговорител и микрофон. Идеално решение за малки помещения или групи от 1 до 4 души, предоставя лесни настройки и свързване на момента.

Turbo-X
 
 
Идеално решение за работни екипи

С компактен дизайн, не заема много място, така че лесно да обслужва малки работни екипи. С насочващия високоговорител и noise cancelling микрофона, всички членове на екипа чуват и се чуват от разстояние до 2 метра.

 
 
Компактен дизайн

Проектирана е така, че да се свързва лесно и бързо, както и да работи безпроблемно. BCC950 осигурява full duplex звук от вградения високоговорител и HD видео от механично движещата се камера.

 
 
Съвместимост с повечето приложения

Свържи USB кабела на BCC950 към система с Windows или macOS и можеш веднага да започнеш да я използваш с популярните приложения за видеоконференции. Поддържа Skype for Business, Zoom, BlueJeans, Broadsoft, Cisco Jabber, Fuze, LifeSize Cloud и Vidyo.

 
 
Зрителният контакт винаги е по-добър

Независимо дали става въпрос за нов клиент, с който ще разговаряш за първи път чрез видео обаждане, за поддръжка на вече съществуващ клиент, или за сътрудничество с външен партньор или членове на екипа, които се намират извън офиса, зрителният контакт винаги е по-добър. BCC950 ти помага, тъй като освен изключително качество на картината и кристален звук, е механично движеща се, превръщайки всяко твоя видеоконференция в удобна процедура.

Характеристики
    • Резолюция на видео 1920 x 1080 pixels
    • Широкоъгълен обектив Да
    • Автофокус Да
    • Микрофон Вграден
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >