Моята кошница

Logitech Web Camera Conference Connect

Мобилна ConferenceCam с вграден Bluetooth високоговорител, два многопосочни микрофона и съвместимост с всички популярни приложения!
Каталожен номер: 2822830
949.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

ConferenceCam Connect на Logitech опростява телеконференциите, така че можеш да я стартираш и използваш навсякъде, във всеки един момент.

 

На достъпна цена, ConferenceCam Connect ти дава възможност да оборудваш с видео всяка конферентна зала, като успоредно с това може да се използва и в частни офиси. Тя е малка и преносима, така че можеш да я пренасяш навсякъде в работното пространство, както и извън офиса, благодарение на зарядната й батерия.

 

Разполага с 2 многопосочни микрофона и звук на 360°, така че да чуват и да се чуват всички.

Turbo-X
 
 
Дизайн “All-in-One”

Провеждай телеконференции, където и да си. Конферентната камера Connect заема само 7.5 см (3 инча) от повърхността на масата, което позволява изключителна мобилност и употреба, в което и да е помещение или дори в движение. Дистанционното за управление на камерата е с магнит и се поставя като капак върху обектива, така че да не го губиш или да не се налага да го търсиш из чантата си.

 
 
Съвместима с повечето приложения

Конферентната камера Connect позволява свързването чрез USB към компютри с Windows, Mac и Chromebooks, и е сертифицирана за Skype for Business, съвместима е със Cisco Jabber и може лесно да се интегрира с BlueJeans, Broadsoft, LifeSize Cloud, Vidyo и Zoom.

 

 
 
Обектив с изключително качество

Logitech Connect разполага с висококачествена оптика за осигуряване на максимална яснота на изображението. Дори при използване на zoom видеото се предава с максимална точност и реалистични цветове. Магнитното дистанционно се поставя плътно върху обектива и служи за защитата му от прах и надраскване.

 

Turbo-X
Лесна видеоконференция със звук

Свържи Connect или чрез Bluetooth, или чрез NFC, за да се насладиш на кристално чист звук с динамично покритие. Connect разполага с 2 микрофона и широкоспектърен звук на 360°.

Turbo-X
Преносимо захранване

Камерата Connect разполага с вътрешна акумулаторна батерия, която работи в режим на видео до 3 часа, а в аудио режим до 15 часа, без презареждане.

Turbo-X
Свързване USB

Просто свържи Connect към PC, Mac, или Chromebook. Служи и като уеб камера, и като аудио устройство със софтуера за видеоконференции, който имаш на твое разположение.

Характеристики
    • Резолюция на видео 1920 x 1080 pixels
    • Автофокус Да
    • Микрофон Вграден
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >