Моята кошница
0% лихва

HTC VR Glasses Vive Pro V.2 Full Box

Каталожен номер: 3620123
2799.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ЛИХВА С КРЕДИТНА КАРТА

Пример: 0% ГПР, без лихви и такси. Пазаруваш за 1000 лв., плащаш 10 месечни вноски по 100 лв. - общо 1000 лв.

Важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за суми от 299 лв. до разполагаемия кредитен лимит за срок от 10 месеца. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит. Важи за всички стоки в магазините и сайта на Plesio.

Срок: от 11.04 до 21.04.2024 г.
Лизингови схеми ( от 933.00 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
HTC Vive Pro е най-способната и пълноценна система за виртуална реалност, създавана някога. Проектирана е да задоволи и най-взискателните VR потребители - от големи офис среди до комфорта на твоя хол. Vive Pro надминава всички очаквания и реализира най-вълнуващото VR изживяване, което човек може да изпита днес.

Виж разликата с Vive Pro и изцяло новите екранни панели, които чрез ясната си картина те откарват в най-бурните ти фантазии. С 1440 х 1600 pixels на око (2880 х 1600 pixels комбинирано), супер богатите цветове и детайли предметите оживяват както никога преди. Това означава, че Vive Pro има 37% PPI увеличение и 78% увеличение на пикселите в сравнение с оригиналния Vive. В допълнение на подобрената оптика, възглавничките за лицето и новата подложка за нос блокират още повече светлина, което подобрява чувството за присъствие, когато използваш Vive Pro. Контурите на възглавничките прилягат на всяко лице, а подложката за нос приляга на всяка форма благодарение на новия си дизайн вдъхновен от листата на цветята.

Vive Pro включва слушалки с висока резолюция с пространствен 3D звук, които доставят едно уникално потапяне във VR средата. Ултра точния тракинг, трептящите цветове и супер реалистичните звуци създават свят, който те пренася във всяка обстановка за секунди. Мощният усилвател е способен да захрани високо-импедантни слушалки, създавайки слухови пейзажи, които ще променят света ти. Двата микрофона позволяват активно заглушаване на страничните шумове като включват режим на "предупреждение" и "разговаряне", така че да чуваш средата около теб без да е необходимо да сваляш очилата.

Oculus Quest 2 256GB

Характеристики
    • Тип VR Glasses
    • Опаковка HTC Vive Pro очила, 2 x базови станции V2 2018, 2 x контролери V2 2018, Линк бокс V2 2018
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >