Моята кошница
SPRING SALE

Belkin USB-C 11-in-1 Multiport Dock

Създай абсолютната работна станция с USB-C® 11-in-1 Multiport Dock на Belkin! Зареди лаптопа си, използвай Gigabit Ethernet, гледай на 4K монитори, свързвай SD карти и други!
Каталожен номер: 3634221
* Офертата е валидна от 11.04 до 21.04.2024
199.00 лв 259.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 35.16 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Преносимият ти компютър се превръща в абсолютната работна станция с Multiport Dock USB-C 11-in-1 на Belkin, достатъчно е да разполага с порт USB-C (5Gbps).

All-in-one решението на Belkin ти дава достъп до портове, които са премахнати от съвременните компютри през последните години и ти позволява да свързваш монитори, карти памет SD, USB flash drives и др.

Благодарение на HDMI и DisplayPort, можеш да свържеш съвременни монитори с резолюция до 4K, като се предоставя и порт D-Sub за свързване с по-стари монитори. Също така, имаш на твое разположение Gigabit Ethernet за сигурна и стабилна връзка към домашната или фирмената мрежа и Internet.

Поддържа зареждане pass-through до 100W. Това означава, че не се налага да избираш между разширяване на възможностите на твоя лаптоп и зареждането му!
Belkin Multiport Dock USB-C 11-in-1
 
 
Идеалният аксесоар!
Multiport Dock USB-C 11-in-1 на Belkin е страхотен аксесоар за твоя лаптоп! Не само ти позволява да заредиш лаптопа си нормално (чрез USB-C Power Delivery) и да свързваш монитори (дори и 4K чрез D-Sub, HDMI 1.4 или DisplayPort), но и ти дава възможност да свързваш слушалки (3.5mm Audio In/Out), карти памет SD и Micro SD (3.0), устройства USB 3.0 или USB 2.0 и да се свързваш към домашната или фирмената мрежа чрез Gigabit Ethernet. Освен това, може да се използва и като стойка за лаптоп (laptop stand)!
Belkin Multiport Dock USB-C 11-in-1
 
100W Pass-Through Power
Поддържа се зареждане pass-through 100W (минус 15W за функционирането на multiport dock). Зареди лаптопа си, без да жертваш интерфейса му свързване.
Belkin Multiport Dock USB-C 11-in-1
 
Laptop stand
Тази докинг станция служи и като стойка за твоя лаптоп, тъй като всички портове се намират в задната част за лесно използване. Освен това се осигурява ценно място на бюрото ти.

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >