Моята кошница

Belkin Wireless Charger BOOST UP Stand Black

Безжично зарядно за бързо зареждане до 10W за iPhone X, iPhone 8/8 Plus, Samsung, LG, Sony и други устройства, съвместими с протокола Qi!
Каталожен номер: 2957159
89.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Сертифицираното безжично зарядно BOOST↑UP Bold Wireless Charging Stand 10W на Belkin представлява идеално решение за зареждане на твоя смартфон в твоя дом или офис, във вертикална или хоризонтална позиция, с дисплея на устройството насочен директно към твоето зрително поле.

Предоставя до 10W безжично зареждане за всеки смартфон, който е съвместим с Qi (iPhone X, iPhone 8/8 Plus, Samsung, LG, Sony и т.н.). Тази изключително висока мощност предоставя по-бързо зареждане от безжичните зарядни 5W и фабричните зарядни 5W, които обикновено придружават смартфоните.

Изключителните съпротивления, които се намират в безжичното зарядно минимизират смущенията, гарантирайки, че продължителността на живот на батерията и важните функции на телефона няма да бъдат засегнати.

Turbo-X
 
 
Непрекъснато, стабилно зареждане

Сега можеш да заредиш смартфона си без да отстраняваш калъфа. BOOST↑UP Wireless Charging Stand е съвместимо с повечето леки, пластмасови калъфи(до 3mm). Qi е безжична технология, която използва индуктивно зареждане, тоест едно електромагнитно поле за трансфер на енергия между два обекта. Принадлежи на Wireless Power Consortium (WPC). Целта е да предостави лесно и безопасно безжично зареждане, осигурявайки паралелно съвместимост с всички устройства, притежаващи логото Qi. Всички безжични зарядни на Belkin са проектирани така, че да отговарят на стандартите за безжично зареждане Qi, както са определени от WPC.

 
 
Откриване на чужди предмети

Една LED индикация те информира, че телефонът е поставен правилно на стойката и се зарежда. Също така те информира за чужди предмети (ключове, монети, дебитни карти), които се намират върху безжичното зарядно и могат да повлияят на зареждането. Откриването на чужди обекти (Foreign Objet Detection - FOD) спомага за това зарядното да не изразходва излишна енергия и топлина, която може да повреди твоя смартфон и други чувствителни на топлина предмети. 

 

Характеристики
    • Съвместимост Smartphones
    • Тип Безжично зарядно
    • Цвят Черен
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >