Моята кошница
SPRING SALE

Sentio Car Charger 2 Port USB/USB-C 38W Black

С два порта (USB-A, USB-C), технология Quick Charge 3.0 и възможност Power Delivery 38W, освобождава те от стреса на зареждането!
Каталожен номер: 4072383
* Офертата е валидна от 11.04 до 21.04.2024
16.99 лв 25.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Благодарение на поддръжката Quick Charge 3.0, зареждането на - съвместими с технологията - устройства се осъществява бързо и сигурно.

Зарядното за автомобил Sentio PD разполага с два порта USB (6A), един USB-A и един USB-C, предоставяйки мощност общо до 38W.

Дава ти възможност да заредиш смартфона, таблета или дори и лаптопа си, достатъчно е да има съвместимост със стандарта *USB PD (Power Delivery) 3.0.

* Функцията Power Delivery е съвместима с устройства, които разполагат с USB PD 3.0 и поддържат Direct Charging. Реалната скорост на зареждане може да се различава в зависимост от устройството или други външни фактори.
Sentio Φορτιστής Αυτοκινήτου 2x θέσεων (38W)
Тип
Зарядно за автомобил
Практично и подходящо за зареждане на устройства (напр. смартфон, таблет, дигитална камера, MP3 player, GPS, powerbank и други) в колата.
Sentio Φορτιστής Αυτοκινήτου 2x θέσεων (38W)
Зареждане
Quick Charge 3.0
Благодарение на технологията Quick Charge 3.0 и стандартите PD (Power Delivery), които поддържат USB портовете на зарядното, зареждаш батериите на устройствата си за значително по-кратък период от време!
Sentio Φορτιστής Αυτοκινήτου 2x θέσεων (38W)
 
USB-A & USB-C
Разполага с два изхода USB (6A) и по-конкретно USB-A и USB-C, за да зареждаш едновременно две устройства (напр. един смартфон и един таблет), бързо и сигурно.
 
 
Бързо и безопасно зареждане!
Благодарение на зарядното за автомобил Sentio PD, можеш да зареждаш устройствата си бързо и безопасно. Поддържа Quick Charge 3.0, но също така отговаря на спецификациите на стандарта Power Delivery (38W) за бързо и безопасно зареждане на всяко съвместимо устройство.
 
 
Зареждай две устройства едновременно!
Зарядното за автомобил Sentio PD разполага с два порта USB (6A), за да зареждаш две устройства едновременно. По-конкретно, включва един порт USB-A и един USB-C (USB Type-C).

Характеристики
    • Тип За автомобил
    • Съвместими устройства Smartphones / Tablets
    • Портове 2
    • USB порт 38W
    • Цвят Черен
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >