Моята кошница

Sonos Speaker Five White

Автономна система с високо качество, с 6 говорителя и дигитални усилватели, безжично и кабелно свързване, Apple AirPlay 2 и технология Trueplay!
Каталожен номер: 3486400
1169.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 36.04 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Studio Quality: координирана от известния продуцент Giles Martin, с 4-ядрен процесор на 1.3 GHz и 512 MB SDRAM/512 MB NAND Flash, 3x midwoofers + 3x tweeters за балансиран звук в целия честотен диапазон и 6 дигитални усилвателя Class-D, SONOS Five предлага невероятно звуково изживяване!

С компактен дизайн, възможност за вертикално и хоризонтално позициониране, софтуер Trueplay™ за динамична настройка (изисква се iOS), възможност за използване на еквалайзер чрез приложението SONOS и устойчивост на влага, може да се постави навсякъде, дори и в банята.

Автономна, с възможност за кабелно (Ethernet 10/100) и безжично свързване (Wi-Fi 802.11b/g на 2,4GHz), тя е съвместима с Apple AirPlay 2 за възпроизвеждане от устройства Apple (изисква се iOS 11.4 или по-нова версия), както и с услуги като Pandrora, Spotify, YouTube Music и Amazon Music!
SONOS Five WHT
 
 
High-Fidelity или SONOS Five!
Включва последна технология дигитални усилватели Class-D в комбинация с 6 високоговорителя, така че да осигури върхово качество на звук във всяко закрито и открито пространство. С три tweeters (двата, от които разположени под ъгъл) за кристални високи честоти, както и с три mid-woofers, които осигуряват отлично възпроизвеждане на средните и ниските честоти.
 
 
Софтуер Trueplay™
Със софтуера Trueplay™ няма значение как и къде поставяш колонката. Усъвършенстваният софтуер на SONOS, в комбинация с придружаващото приложение на компанията, предоставя директна и детайлна настройка на професионално ниво, чрез дисплея на твоя смартфон. Това означава, че можеш да регулираш звука, в зависимост от уникалната акустика на всяка стая.
 
 
Интелигентно разделяне!
Когато се постави хоризонтално, SONOS Five разделя автоматично левия и десния канал за още по-впечатляващ стерео звук. Ако комбинираш две колонки SONOS Five, всяка се превръща в монофонична за още по-детайлно стерео разделяне, създавайки една по-голяма и по-ефективна звукова сцена!
 
 
Лесно свързване!
Свържи грамофон, устройство за възпроизвеждане на CD, видеопроектор или всяко друго съвместимо устройство директно към SONOS Five, използвайки аналоговия вход 3,5 mm.

Характеристики
    • WiFi Да
    • Тегло 6.36 kg
    • Други характеристики Voice Control: Amazon Alexa/Google Assistant. Streaming Apps: Air Play 2
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >